Вторник, 23 Април 2024, 21:33

Предстоящи срещи от единадесетия кръг на АФЛ Ботевград

18 Февруари 2017, 14:22
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2737 0


Тази неделя ще се изиграят срещите от последния кръг от първия полусезон на АФЛ Ботевград. Между двата сезона няма да има почивка и следващия кръг ще започне веднага от следващата седмица. Всеки отбор има право да добави/замени три играча, като общата бройка нетрябва да надхвърля 20 играча. Очаквайте и пълната програма.

Първата среща е между отборите на Бичкиите и Светкавица от 12:00ч.

Втората среща е с начален час 13:00ч и един срещу друг ще се изправят отборите на Преслав и Микроак. Това е първото дерби от този кръг. Двата отбора са в перфектна форма и се очаква истинско дерби.

Третата среща е между отборите на Сенсата и Олимпик Ботевград, очаква се много интересна среща. Отбора на Олимпик започна да трупа самочувствие и победи. Мачът е с начален час 14:00ч.
 
Предпоследната среща е между отборите на Мургаш Врачеш и Черното Лале, изключително интригуваща среща, дербито между втория и третия в класирането. И двата отбора се нуждаят от победа. Мачът е с начален час 15:00ч.

Последния мач е от 16:00ч. и в него излизат един срещу друг Сименс и Бате Борисов. Отбора на Бате Борисов се очаква да запише изразителна победа.

Статистика, голмайстори и програма може да намери тук

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (180)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (122)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete