Четвъртък, 18 Април 2024, 05:39

Предстоящи срещи от единайсeти кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

18 Януари 2019, 11:45
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2027 2


Тази неделя (20 януари) предстои да се изиграят двубоите от 11 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. След като миналата седмица някои от топ отборите премериха сили помежду си, малко по малко надпреварата започва да загатва за нови съревнования, които ще излязат на показ за решаването на победителя в тазгодишното издание.

Началото на футболния уикенд ще дадат Козаро и Йънг Бойс. Очакванията към този двубой закономерно могат да бъдат завишени. Тимът на Козаро все още не е допуснал поражение в своите редици, но за последно игра преди месец, което може да окаже своето влияние върху представянето на отбора. На другия бряг се намират представителите на Йънг Бойс, които показаха израстване в своята игра и вече виждаме едно друго лице от отбора. Двубоят обаче ще покаже дали Козаро има достатъчен ресурс, за да се справи с поредния си съперник и да продължи да води ожесточена битка за първото място. Начален час - 12:00 ч.

Дербито на кръга ще бъде между Никсметал Груп и Микроак. Въпреки че отборът на Никсметал Груп допусна поражение от Мургаш Врачеш в 10-ия кръг на надпреварата, "зелените" остават фактор на футболната карта и със сигурност ще се борят до последно за място сред най-добрите три. Тимът на Микроак има една загуба повече в актива си, но евентуален успех би дал сериозен тласък на отбора, който също е сред водещите претенденти за призовите места. Със сигурност ни очаква поредното зрелищно представление, затова не пропускайте футболната емоция, която предстои. Начален час - 13:00 ч.

В третия спор за деня се изправят Отряд Армейци и Сенсата. Още една от срещите, която попада в графата на интересните мачове. Двата отбора излизат в пряка битка от гледна точка на средната си позиция в таблицата. Тимът на Отряд Армейци се прослави с труден успех миналият кръг, но "червените" показаха хъс и заслужено грабнаха победата. Отборът на Сенсата пък бе безапелационен и също влиза в двубоя със самочувствие. Със сигурност мотивацията ще бъде завишена до краен предел и в двата лагера, като предстои да видим кой ще покаже по-голяма концентрация и по-добър футбол в името на победата. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти един срещу друг ще премерят сили Черното лале и Мургаш Врачеш. Шампионите се разправиха с основния си конкурент за първото място в миналия кръг, а "сините" се намират във върховата си форма. Състоянието в лагера на Черното лале е тежко, след като кризата в отбора продължава. Имайки предвид формата на двете страни, двубоят не би следвало да бъде тежък, като очакванията са Мургаш Врачеш да продължи увереното си представяне. Начален час - 15:00 ч.

Предпоследната среща ще бъде представена от Сименс и Сириус. След гръмотевичната победа с 28:1 в 10-ия кръг, тимът на Сириус ще бъде изправен пред нова възможност да продължи подема си. Неговия съперник беляза тежко поражение миналата седмица и продължава да бъде единствения представител без записана победа до момента. Начален час - 16:00 ч.

Кръгът закриват Феърплей Мездра и Грамаде Скравена. След като момчетата от Мездра не се явиха за дербито с Козаро преди седмица, сега предстои да видим дали отборът ще се върне към правилния път, или само ще потвърди тезата, че е аут от сметките за призовите места. Начален час - 17:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (2)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 18 Януари, 17:53

    Редактори,редактори, какво е това "ЕДИНАЙСТИ" - меко казано резил?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Ivan 19 Януари, 11:30

    Къде ще играят?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete