Петък, 29 Март 2024, 10:02

Предстоящи срещи от осми кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

2 Февруари 2019, 13:38
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1854 4


Тази неделя (03 февруари) предстои да се изиграят двубоите от 8 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. С наближаването на финалната права на първия полусезон от надпреварата, закономерно обстановката сред борещите се за призови места започва да се превръща във взривоопасна. В неделя футболът в Ботевград отново ще вземе връх сред общността, тъй като за пореден път ни предстоят емоционални сблъсъци и решителни битки.

Още с откриването на футболния уикенд, зрителите имат страхотен шанс да се полюбуват на един от най-интересните сблъсъци за целия ден. Отборите на Козаро и Никсметал Груп излизат във важен и решителен спор помежду си, чийто изход може да се превърне в ключов. Тимът на Козаро все още не познава вкуса на загубата и с дебютното си участие в лигата надмина всички очаквания, превръщайки се в основен конкурент за челната тройка, а също така и в основен преследвач на двукратните шампиони от Мургаш. Отборът на Никсметал Груп белязаизвестен спад във формата си, като допусна две ключови поражения от най-изявените си опоненти в битката за призовите места. Сега пред "зелените" стои поредната тежка задача. Едно нещо обаче е сигурно. Зрелището тепърва предстои, затова не пропускайте откриващото дерби на кръга. Начален час - 12:00 ч.

Втори помежду си играят Отряд Армейци и Черното лале. "Червените" показаха съвсем ново лице след подновяването на надпреварата и вече с 3 поредни победи надигнаха глава и започнаха да гледат към челната тройка. Тимът на Черното лале пък продължава да търси верния ритъм на игра и все още не може да развие максималния си потенциал. Двубоят ще бъде важен за Отряд Армейци в начинането на "червените" по пътя към нови подвизи и битка за призовите места. Начален час - 13:00 ч.

Третият спор за деня е между Сименс и Сенсата. Тимът на Сенсата сложи край на добрите си игри и след две поредни загуби сега отборът ще бъде крайно мотивиран да се върне към победния път. Негов съперник в лицето на Сименс все още чака първата си победа, а това по всичко изглежда ще бъде златен шанс за Сенсата да поднови победния си ход. Начален час - 14:00 ч.

Другото дерби на кръга ще бъде това между Феърплей Мездра и Микроак. Мегасблъсъкът между двете страни ще се играе за пръв път в историята на лигата. Все пак той носи след себе си огромен заряд, а сагата около спора за челната тройка внася допълнителна интрига и кара зрителите да тръпнат в очакване на развръзката. Двубоят ще бъде от изключително значение за амбициите и на Микроак и на Феърплей. Двата тима влизат в пряка битка за призовите места, а това на свой ред говори достатъчно за големия залог и важността на самия двубой. Именно такива дербита са в основата на футболната емоция, затова не пропускайте поредния епичен сблъсък от АФЛ Ботевград 2018/19. Начален час - 15:00 ч.

В предпоследния двубой излизат Йънг Бойс и Сириус. Въпреки двете най-изявени дербита на кръга, срещата между тези два представителя също вещае интрига и интерес. Тимът на Сириус се намира в най-добрата форма от началото и вече с три поредни победи се утвърди в средата на таблицата. Отборът на Йънг Бойс показва характер и все по-добра игра с течение на двубоите си, но в повечето случаи малко не достига на "червените" да се доберат до победите. В двубои като този обаче крайният изход е непредвидим, а много често такива съперничества се открояват явно, носейки след себе си зрелищни развръзки. Начален час - 16:00 ч.

Кръгът закриват Мургаш Врачеш и Грамаде Скравена. По неофициална информация срещата може да не се проведе, тъй като един от двата отбора е предявил намерението си да не участва. Ако все пак срещата се играе, това ще бъде на практика протоколен двубой за Мургаш по пътя към третата поредна титла. Начален час - 17:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (4)

  • Отговори (0) (2)
    1. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 15:36

    Козаров с един замах ште земе 3 точки

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 17:22

    Металете ще ги отнесем като куцо пиле домат

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 17:57

    Кацара вардили някъде

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 3 Февруари, 01:01

    Aide metalisti pokajete na kvo ste sposobni mackaite

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete