Четвъртък, 28 Март 2024, 22:57

Предстоящи срещи от осми кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

12 Април 2019, 12:21
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1776 0


Тази неделя (14 април) предстои да се изиграят сблъсъците от 8 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Програмата за поредния етап от надпреварата среща доста интересни съперници, а това на свой ред за пореден път ни кара да очакваме с нетърпение предстоящите битки.

Гръмотевично начало на футболния уикенд дават отборите на Никсметал Груп и Козаро. Фокусът на сблъсъците от надпреварата ще бъде именно съсредоточен в тази епична битка, пряк спор за второто място. Един срещу друг се изправят два от най-силно представящите се участници до момента, а това на свой ред гарантира 100 процентово футболно зрелище. През втория полусезон тимът на Никсметал е непобеден, след като има 4 победи и 1 равенство в 5-те си изиграни двубоя. Отборът на Козаро пък има 4 победи 1 равенство и 2 загуби в последните си 7 проведени срещи. Изключително важна победа постигна тимът срещу Микроак, който е другият топ претендент за място сред най-добрите три, а отделно представителите на Козаро бяха единственият тим, който взе точка от шампиона Мургаш Врачеш. При предишния си спор помежду си отборите на Козаро и Никсметал Груп завършиха 8:2. Със сигурност ни очакват вълнуващи минути в дома на аматьорския футбол в Ботевград. Предпоставките са налице, предстои единствено да се насладим на предстоящото дерби. Начален час - 12:00 ч.

Вторият предвиден двубой е между Черното лале и Отряд Армейци. По всяка вероятност обаче двубоят няма да се проведе, тъй като от "лалетата" за пореден път изпитват проблеми със събирането на минимален брой състезатели. 

Трети един срещу друг се изправят Сенсата и Сименс. Поредното "фирмено" дерби, което е напът да заеме своето важно място сред програмата. Отборите излизат в битка за името и честта си, тъй като класирането е незадоволително и за двете страни. Често обаче точно тези сблъсъци се превръщат в най-запомнящите се моменти от кръговете на АФЛ Ботевград. Начален час - 14:00 ч.

Четвъртата среща противопоставя Йънг Бойс и Сириус. Определено един от интересните предстоящи сблъсъци, който макар и да остава на заден план поради дербито на върха, също крие своите шансове да предложи много емоции и хубаво съперничество. Един срещу друг се изправят два от най-симпатичните отбора в надпреварата. С всеки изминал двубой отборът на Йънг Бойс започва да добива самочувствие и да се представя все по-добре. Тимът на Сириус пък вече изгради име на един от най-стабилните отбори, който може да преодолее всеки, но често пъти и по същия начин да загуби от всеки. Определено предстоящия двубой изостря вниманието на футболните любители и съвсем спокойно можем да очакваме пордениятю интригуващ спектакъл. Начален час - 15:00 ч.

Кръгът ще бъде закрит от Грамаде Скравена и Мургаш Врачеш. Двубоят среща първия с последния в подреждането и се явява протоколен и за двете страни. Начален час - 16:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete