Събота, 20 Април 2024, 15:51

Предстоящи срещи от първи кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2019/20

15 Февруари 2020, 14:08
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1611 1


Тази неделя (16 февруари) предстои да се изиграят срещите от първи кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2019/20. Предстоят още две завъртания между отборите, които ще играят на принципа "всеки срещу всеки" по още 2 пъти. Това означава, че пътят към бъдещият победител е доста трънлив, като ще бъде изключително интересно как ще се развият нещата при борбата за първото място.

Откриващата среща ще бъде между Сириус и Балкан Юноши. "Жълто-сините" са опрени до стената и излизат в мача за задължителна победа, която да съхрани надеждите в битката за челните места. Тимът на Балкан Юноши вече показа доста позитиви в представянето си и се утвърди като неудобен съперник, като предстои да видим дали силите на младите таланти ще стигнат за нещо голямо, или Сириус ще вземе своето. Начален час - 12:00 ч.  

Във втория сблъсък се срещат Мургаш Врачеш и Отряд Армейци. Трикратният шампион се изправя срещу палача на най-големия си конкурент - Никсметал Груп. Това само по себе си подсказва за качествата, с които "червените" разполагат и завишава очакванията към предстоящата среща. Предстои да видим дали Мургаш ще направи задължителна и много важна крачка напред, или "армейците" ще провалят плановете на шампионите. Начален час - 13:20 ч. 

Кръгът закриват Никсметал Груп и Сименс. Двубоят ще бъде важен за Никсметал Груп, които ще търсят задължителен успех, за да поддържат огъня при борбата за първото място. От своя страна пък Сименс ще опита всичко по силите си да спре устрема на своя противник, но дали това ще се случи, ще разберем в неделя. Начален час - 14:40 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Февруари, 14:59

    Не пишете Сименс ,пишете Боксова круша!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete