Четвъртък, 28 Март 2024, 21:14

Предстоящи срещи от пети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

22 Март 2019, 14:01
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1554 0


Тази неделя (24 март) предстои да се изиграят двубоите от пети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Битките в надпреварата продължават с пълни сили. До края не остава много време, а това от своя страна придава още по-голям заряд на предстоящите сблъсъци. Битката за топ 3 ще бъде още по-жестока, след като Мургаш Врачеш и Козаро завършиха наравно 1:1 във второто си съперничество помежду си вчера (21 март). Това от своя страна нажежава обстановката около борещите се тимове за място сред най-добрите три и ще бъде изключително интересно кой ще надделее в това съревнование. 

Началото на футболния уикенд дават Сенсата и Сириус. "Жълто-сините" се представят на високо ниво тази година и смело можем да заявим, че са един от най-стабилните отбори в лигата, въпреки не дотам доброто си класиране. Тимът на Сенсата пък често показва колебания в играта си и съвсем резонно се намира на 8-о място. Предстои да видим дали Сириус ще демонстрира поредното си вдъхновяващо представяне, или пък Сенсата ще се пробуди от летаргията и ще нанесе първи удар върху силен съперник. Начален час - 12:00 ч.

Втори помежду си играят Черното лале и Козаро. "Лалетата" показаха желание в последната си изява срещу Микроак и оставиха впечатления, че има какво да предложат. Отборът на Козаро пък спря устрема на шампиона Мургаш само преди ден и записа важна точка, с която направи битката за топ 3 още по-жестока. Двубоят ще бъде изключително важен за Козаро, след като отборът трябва да продължи да трупа точки в актива си, ако иска в края да се поздрави с място сред най-добрите три. Начален час - 13:00 ч.

Черешката на футболната торта ще бъде представена от суперсблъсък между Отряд Армейци и Микроак. Въпреки разликата от 6 точки между двете страни, срещата ще бъде пряк спор за призовите места, а изходът от сблъсъка, може да бъде решаващ за крайното класиране. Точно затова двубоят се очаква с голям интерес, като със сигурност ни предстоят нови вълнуващи минути, в които зарядът ще бъде покачен до краен предел. Двата съперника разполагат с всичко необходимо да сътворят спектакъла на деня, затова не пропускайте дербито на 5-ия кръг между Отряд Армейци и Микроак. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти един срещу друг излизат Мургаш Врачеш и Сименс. Срещата не би следвало да предложи нещо кой знае колко различно, имайки предвид че "сините" крачат много уверено към третата си титла, докато съперникът им Сименс изглежда все още не може да намери тайната съставка на успеха. Начален час - 15:00 ч.

Кръгът закриват Грамаде Скравена и Никсметал Груп. Имайки предвид представянето на двете страни, отново би било трудно да повярваме, че 5-ия кръг ще финишира с изненада. Срещата ще бъде много важна за "зелените" от Никсметал, които вероятно ще дадат максимума от себе си, за да запишат нови три точки и солидна голова разлика, които да спомогнат за ожесточената битка с другите конкуренти за топ 3. Начален час - 16:00 ч.

Отборът на Йънг Бойс печели служебно срещу отстранения Феърплей Мездра с 3:0.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.






Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete