Четвъртък, 25 Април 2024, 07:03

Предстоящи срещи от петия кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

30 Ноември 2018, 16:11
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1620 5


Тази неделя (02 декември) предстои да се изиграят двубоите от 5 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. От организаторите увериха, че въпреки не особено благоприятните метеорологични условия, промени в програмата няма да има и срещите ще се проведат без проблем.

Още първия двубой за деня предразполага зрителите да наблюдават качествен футбол, който поне за миг да надделее над мразовитото време. Един срещу друг илизат Сириус и Сенсата. Въпреки кошмарния си старт, момчетата на Сенсата вече записаха първия си успех и със сигурност ще дадат максимума от себе си да постигнат още един такъв. Тимът на Сириус започна ударно, удряйки звучен шамар на Микроак на старта, но после инкасира 3 поражения и състоянието в лагера на отбора също не е цветущо. "Мачът на истината" за двете страни вещае зрелищен сблъсък, чийто изход трудно може да се определи. Начален час - 12:00 ч.

Втори помежду си играят Черното лале и Козаро. Четири поредни загуби за "лалетата" не дават особено добри оптимистични прогнози за двубоя. Момчетата от Козаро пък пропуснаха последния кръг, което до някаква степен може да наруши добрия ритъм, в който бяха навлезли. Мачът няма да бъде лек и за двете страни, но определено може да бъде показателен за бъдещето и амбициите и на двата съперника. Начален час - 13:00 ч.

Един от най-очакваните мачове ще бъде този между Микроак и Отряд Армейци. Имайки предвид арсенала от възможности, с който разполагат двете страни, се очаква на терена да се заформи истинска битка. Тимът на Микроак притежава солиден опит в редиците си, но често допуска подценяване на противниците си и това немалко пъти е коствало важни точки на отбора. Новаците в лицето на Отряд Армейци пък показаха доста позитиви в своята продукция на терена и бързо си спечелиха адмирации от футболната общественост за начина, по който играят. Предстои ни изключително вълнуващ сблъсък, който ще бъде следен с дълбок интерес. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти един срещу друг се изправят Феърплей Мездра и Йънг Бойс. Момчетата от Мездра се намират във върхова форма и по всичко изглежда, че този сезон тимът ще се бори за първото място. Отборът на Йънг Бойс записа първата си победа миналия кръг и влиза в така важния сблъсък със самочувствие. Предстои да разберем дали Феърплей Мездра ще постави на колене поредния, който му се противопостави или серията на момчетата от Мездра ще бъде прекратена. Начален час - 15:00 ч.

Петият двубой ще бъде представен от Сименс и Мургаш Врачеш. Миналогодишният шампион не игра миналият кръг поради участието си в Купата на Северозапада и сега ще бъде жаден да се завърне у дома с гръм и трясък. За целта отборът на Мургаш ще играе срещу удобен съперник в лицето на Сименс, който не се очаква да бъде пречка по пътя към поредната победа. Начален час - 16:00 ч.

Кръгът закриват Никсметал Груп и Грамаде Скравена. Четири поредни успеха и добро представяне за Купата на Северозапада от страна на Никсметал Груп говорят достатъчно за върховата форма, в която се намират представителите на тима. След ударното си начало, отборът на Грамаде Скравена започна да показва пропуски в играта си и малко по малко сдаде предната позиция, в която се намираше. По-тежката мисия ще бъде за момчетата от Грамаде, след като ще бъдат изправени срещу мощната форма на Никсметал Груп, който обаче излиза без един от топ вкарвачите си - Ангел Бадев. Нападателят  изкара червен картон в последния кръг и ще бъде наказан за 1 среща. Начален час - 17:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 30 Ноември, 22:21

    Shte chakam Murgash da igraqt s Simens haha

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 1 Декември, 09:10

    Otlagaite machovete v toq stud nqma da se igrae, vie ste ludi ako ne otlojite kruga .

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 1 Декември, 16:26

    Как завършиха Козаро и Мургаш,нали трябваше да играят мача през седмицата.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 1 Декември, 18:56

    Може утре да го изиграят че лалето са отказва в студа няма да играят

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 1 Декември, 20:53

    Naistina e mn studeno... -15 shte e prez noshtta. Prez denq 6te e okolo nulata.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete