Четвъртък, 28 Март 2024, 11:16

Предстоящи срещи от шестия кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

20 Декември 2019, 11:48
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1326 0


Тази неделя ( 22 декември) предстои да се изиграят срещите от 6 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. През изминалия кръг станахме свидетели на едни от най-интересните сблъсъци до момента, които сякаш тематично повдигат духа сред футболните любители с наближаването на един от най-светлите християнски празници Рождество Христово. Oще в първия сблъсък между Сириус и Никсметал Груп, което естествено бе сочено за голямото дерби на кръга, се стигна и до дебютното реми в надпреварата - 3:3. Двата тима спретнаха истинска битка, в която победител не бе излъчен и закономерно два от топ отборите в лигата си разделиха точката. Във втората битка Мургаш Врачеш нямаше затруднения срещу крехкия тим на Сименс и се поздрави с трите точки след победа с 5:1. Новият участник в надпреварата, идващ на мястото на Бичкиите, тимът на Балкан Юноши стартира гръмогласно, след като повали Отряд Армейци със 6:5. Ботевградските таланти показаха класа, асъщо така и характер, след като поведоха с 4:0, но позволиха да бъдат застигнати. В крайна сметка окуражаващата игра на Армейците не успя да донесе на "червените" победа, но усилията им все пак превърнаха двубоя в много интересно зрелище. Срещата бе осеяна и с два червени картона, като това само доказва повишения заряд и неочакваното дерби, което двата тима заформиха. 


Първата среща, част от неделния футболен уикенд изправя Балкан Юноши срещу Сириус. Отново още в началото на кръга ни очаква зрелищен сблъсък, който съдържа в себе си огромен потенциал да се превърне в дерби. Тимът на Балкан Юноши показа възможностите си още в първата среща, след като се справи с опитния тим на Отряд Армейци. Сега младите таланти имат пред себе си един доста обигран състав, който се намира в чудесна форма. Тимът на Сириус се опълчи на Никсметал Груп в миналия кръг и сега определено ще търси победа, укрилен от добрите си игри от началото. Предстоят ни интересни мигове, които ще покажат дали Балкан Юноши имат сили да се конкурират с най-добрите, или Сириус ще продължи мощния си поход в преследването със своите конкуренти. Начален час - 12:00 ч. 

Във втората битка се срещат Отряд Армейци и Мургаш Врачеш. Шампионите вече стъпиха накриво и по всичко изглежда, че ще бъдат задължени да печелят всичките си срещи до края ако искат да триумфират за четъврти път. Отборът на Отряд Армейци до момента не успя да покаже от блясъка си, но въпреки това винаги може да се превърне в неудобен конкурент на всеки един от участниците. Предстои да видим дали "червените" могат да препънат шампиона, или Мургаш Врачеш ще преодолее армейците по пътя към важната си мисия. Начален час - 13:20 ч. 

Кръгът закриват Сименс и Никсметал Груп. На пръв поглед срещата не би следвало да бъде проблем за вдъхновения тим на Никсметал Груп, който така или иначе записа първа загуба на точки при равенството 3:3 срещу Сириус. "Зелените" имат достатъчно мотиви да излязат концентрирани до максимален предел, за да победят и да продължат да водят борбата за първото място. Отборът на Сименс обаче показа леко израстване в представянето си, а играчите малко или много успяха да се стиковат помежду си. Двубоят ще бъде важен и за двете страни, което пък същевременно може да го превърне в едно от дербитата на кръга. Начален час - 14:40 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete