Вторник, 23 Април 2024, 18:09

Предстоящи срещи от трети кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

23 Ноември 2019, 11:42
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1260 0


Тази неделя (24 ноември) предстои да се изиграят двубоите от 3 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. Футболният уикенд ще ни предложи само два сблъсъка, тъй като най-ключовият и интересният от тях ще бъде изместен с няколко дни по-късно и ще се играе във вечерно време.

В първи дуел за деня се изправят Сименс и Бичкиите. Двата тима бързо се превърнаха в неизменни партньори на дъното и към момента сериозно се затрудняват с мисията си да се опълчат на останалите. Отборът на Бичкиите бе разтресен от неприятни сцени в последния мач срещу Мургаш и сега излиза без наказания Христо Христов, като предстои да видим доколко наказанието ще се отрази на техния състав. Двубоят се явява дерби на дъното, а често точно тези сблъсъци се оказват най-интересната част от футболното съперничество. Начален час: 13:20.

Вторият сблъсък за деня ще бъде олицетворение на качество и оспорвано съперничество. Един срещу друг се изправят Сириус и Отряд Армейци. "Жълто-сините" започнаха ударно и въпреки че имаха най-леките противници, записаха два категорични успеха. "Армейците" пък все още нямат победа, след като жребият отреди на тях да се изправят срещу двата най-силни тима. Двубоят ще бъде много важен за "червените", които излизат в търсене на първите си точки. Срещу тях обаче стои една дорбе смазана машина, която неведнъж е доказала своите способности. Начален час - 14:40.

Третият двубой, който бе предвиден, е с изместен начален час и дата. Дербито между Мургаш Врачеш и Никсметал Груп ще се играе на 28 ноември от 20:00 ч..

Програма, резултати, класиране и голмайстори може да откриете тук.








Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (179)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete