Петък, 19 Април 2024, 23:46

Предстоящи срещи от трети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

8 Март 2019, 17:34
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1427 0


Тази неделя (10 март) предстои да се изиграят двубоите от трети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. След като станахме свидетели на някои вълнуващи сблъсъци, сагата около челната тройка се засили още повече. Със сигурност до края на тазгодишното издание ни очакват още интригуващи срещи, като по всичко личи, че още нищо не е предрешено.

От организаторите съобщиха, че отборът на Феърплей Мездра е отстранен от надпреварата поради системно неявяване на срещите си от АФЛ Ботевград 2018/19. Така лигата ще завърши с 11 участници тазгодишното си издание.

В първия сблъсък за деня се изправят Никсметал Груп и Йънг Бойс. На единия бряг имаме отбор в лицето на Никсметал Груп, който води ожесточена битка за топ 3. От другата страна пък стои недотам претенциозен тим като Йънг Бойс, който записва първия си сезон и все още има какво да подобри в продукцията си. Двубоят ще бъде от изключително значение за "зелените", след като всяка една грешка от тяхна страна може да бъде сурово наказана от останалите борещи се за място сред най-добрите. Отборът на Йънг Бойс обаче неведнъж показа, че може да притеснява и по-сериозните отбори, затова ще бъде интересно да видим какво ще предложат двете страни. Начален час - 12:00 ч.

Вторият двубой противопоставя Козаро и Сименс. Срещата ще бъде добра възможност за Козаро да се върне към победите и да направи нова крачка към затвърдяване на своята позиция в класирането. Начален час - 13:00 ч.

Черешката на футболната торта ще бъде дербито между Отряд Армейци и Сириус. "Червените" победиха изключително трудно и драматично отбора на Козаро миналата седмица, а това ще бъде достатъчен повод "армейците" да влязат със самочувствие в този важен сблъсък. Подемът на Сириус пък бе възпрян, след като "жълтосините" рухнаха срещу шампиона Мургаш и отново усетиха вкуса на загубата, който в интерес на истината в последно време бяха позабравили. Арсеналът от възможности, с който разполагат двете страни, обещава да станем свидетели на зрелище. Не пропускайте дербито на кръга. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти един срещу друг се изправят Мургаш Врачеш и Сенсата. Отборът на Сенсата поизчезна от фокуса ни, след като на два пъти в последно време не игра в надпреварата. Тимът на Мургаш обаче продължава вихреното си представяне и яростно атакува върха, като вече останаха все по-малко отбори, които ще имат възможност да спрат подема на "сините". Предстои да разберем дали е време за подвиг или ще видим поредния паднал опонент, съсечен от Мургаш Врачеш. Начален час - 15:00 ч.

В петата среща излизат Грамаде Скравена и Микроак. Тимът на Микроак сложи край на черната си серия от загуби миналата седмица, когато победи Йънг Бойс. Все пак в продукцията на отбора се забеляза доста колебливост и нерешителност, които могат да бъдат от голямо значение за амбициите му. Това обаче ще бъде идеална възможност за тима на Микроак да понатрупа известна доза самочувствие, изправяйки се срещу скромен опонент, от който може да извлече много. Начален час - 16:00 ч.

Отборът на Черното лале ще почива.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete