Петък, 29 Март 2024, 06:44

Предстоящи срещи от трети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2019/20

28 Февруари 2020, 11:16
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1418 0


Тази неделя (1 март) предстои да се изиграят двубоите от трети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2019/20. Миналата седмица надпреварата ни дари с чудесни и зрелищни битки, като сега ще се надяваме това да се повтори.

Кръгът се открива от мегасблъсъка между Никсметал Груп и Мургаш Врачеш. Дербито на върха, което противопоставя двата най-сериозни съперника в последните години и основни кандидати за първото място. Сблъсъкът среща шампиона и вицешампиона от последните два сезона, като към момента те са с равен актив от точки. Категорично това ще бъде "гвоздеят" в програмата, а очакванията са крайно завишени. На картата ще бъде заложена шампионската титла, въпреки че до края на сезона двете страни ще премерят сили още веднъж. В такива важни мачове обаче евентуална грешна стъпка може да коства много. В двата си сблъсъка през сезона, топ отборите на лигата завършиха с едно равенство и една победа за Никсметал Груп. Сега, когато на футболната арена отново ще излязат Никсметал Груп и Мургаш Врачеш, очакваме с нетърпение развръзката от поредния епичен двубой между тях. Начален час - 12:00 ч.

Моментално след битката на върха, следва и дербито от дъното на класирането. Един срещу друг се изправят Балкан Юноши и Сименс. Трябва да отбележим, че талантите на Балкан заеха мястото на служебно отстранения тим на Бичкиите, иначе предвид показаното до момента, не сме съвсем сигурни, че отборът щеше да се намира на последното място. След навлизането на новата 2020-а година, момчетата на Сименс си стъпиха на краката и започнаха да играят една идея по-освободено и това мигновено се забеляза. Промяната в редиците на "зелените" е категорична, но често малко не достига на тима да се добере до нещо по-значимо в срещите си. Дербитата от дъното на класирането много често се превръщат в истинско зрелище, като очакваме да разберем дали това ще бъде поредното такова. Начален час - 13:20 ч. 

Подобаващ край на кръга дават отборите на Отряд Армейци и Сириус. Това ще бъде още един епизод от поредицата на ожесточени футболни битки, който ще срещне два от намиращите се в топ форма тимове към момента. Възходът на Отряда започна след подновяването на лигата, когато "червените" сътвориха няколко истински подвига. Първо успяха да вземат скалпа на Никсметал Груп, а след това се добраха и до равенство срещу Мургаш Врачеш. Тимът на Сириус пък вече на два пъти успя да се справи с напористия отбор на Отряд Армейци, записвайки победи и в двете им срещи през сезона. Освен това "жълто-сините" са абсолютно безкомпромисни срещу отборите, които се намират по-ниско от тях в класирането, като допуснаха загуби единствено от Мургаш Врачеш (2) и Никсметал Груп (1), като направиха и едно реми със "зелените". Към момента обаче и Отряд Армейци и Сириус се радват на постоянство и много добра форма, а това от своя страна ни кара да очакваме с нетърпение поредния вълнуващ двубой от надпреварата. Начален час - 14:40 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete