Събота, 20 Април 2024, 00:23

Предстоящи срещи от втори кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

9 Ноември 2018, 16:02
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1767 1


Тази неделя (11 ноември) предстои да бъдат изиграни двубоите от 2-ия кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. След вълнуващо начало на тазгодишната надпревара миналата седмица, отново настъпва момент, в който неделният футбол да завладее малкото ни градче, доставяйки поредната доза емоционални и интригуващи моменти.

В първата среща за деня ще излязат отборите на Феърплей Мездра и Сенсата. Въпреки че тимът от Мездра дебютира този сезон в лигата, имената, които личат в състава са добре познати на футболната общност. От другата страна пък се намира един от най-стабилните участници в надпреварата, който обаче този сезон е без головата си машина - Радослав Зарев. Момчетата от Феърплей Мездра стартираха с измъчена победа срещу Сименс в първия кръг, докато представителите на Сенсата започнаха с неприятна загуба от Козаро, въпреки че събитията на терена се развиха точно в тяхна полза. Сега настъпва момент, в който предстои да видим дали тимът на Феърплей Мездра ще съумее да запише втори пореден успех или пък отборът на Сенсата ще успее бързо да се възстанови от лошия си старт и ще започне да показва истинското си лице. Начален час - 12:00 ч.

Втори помежду си се изправят Мургаш Врачеш и Сириус. И двата отбора стартираха с победа, която ако при миналогодишния шампион бе съвсем очаквана, трябва да отбележим, че за техния съперник прогнозите изобщо не вещаеха успех. Момчетата от Сириус изпълниха брилянтно своята задача и подлъгаха опитния отбор на Микроак още в първия кръг, а сега по всичко изглежда, че в редиците на отбора има настроение. Остава да видим дали тимът на Сириус има сили за нов подвиг, или класата и опитът на Мургаш ще имат последната дума в спора между двете страни. Начален час - 13:00 ч.

В третия двубой ще играят Козаро и Отряд Армейци. Тимът на Козаро стартира с много важна победа, която дойде след почти цял мач без вратар, който получи червен картон и бе изгонен още в началото. Отборът на Отряд Армейци пък имаше тежка задача да се изправи още в първия си мач срещу добре смазаната машина на Мургаш, където съвсем очаквано инкасира поражение. И двете страни  имат достатъчно поводи да се хвърлят в търсенето на успеха, затова отново шансовете за завързан двубой са красноречиви. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти излизат отборите на Микроак и Йънг Бойс. Още в първия си двубой за сезона, момчетата от Микроак показха колебание и нерешителност, които заслужено доведеха до загуба. Тимът на Йънг Бойс също записа поражение, но в редиците на отбора се забелязаха и позитиви. Предстои изключително важен сблъсък за представителите на Микроак, които ще бъдат опрени до стената да дадат отговор с играта си дали имат сили да се конкурират за призовите места този сезон. Начален час - 15:00 ч.

Предпоследнен двубой за деня ще бъде между Сименс и Никсметал Груп. Тимът на Сименс показа съвсем ново лице на старта, след като изнесе силен мач и въпреки загубата от Феърплей Мездра, впечатли с изявите си. Обликът на Никсметал Груп през този сезон е съвсем различен. Все пак отборът стартира с труден, но ценен успех и сега със сигурност ще преследва нови три точки. Начален час - 16:00 ч.

Кръгът закриват отборите на Черното лале и Грамаде Скравена. "Лалетата" белязаха началото на кампанията с неприятна загуба, докато момчетата от Грамаде се поздравиха с победа в първия си мач. Със сигурност тимът на Черното лале ще хвърли доста усилия да покаже едно ново лице и да се оттърси от загубата на старта. Задачата обаче няма да бъде никак лесна, тъй като със сигурност тимът на Грамаде Скравена ще играе на 100 процента в опит да продължи победната си серия. Начален час - 17:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 20:29

    Семчето има ли отбор???

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete