Вторник, 19 Март 2024, 09:23

Предстоящи срещи от втори кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

15 Ноември 2019, 12:24
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1469 0


Тази неделя (17 ноември) предстои да се изиграят двубоите от 2 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. Само след един изигран мач, вече се заформиха и фаворитите, като ясно пролича кои отбори ще се борят за отличието през тазгодишната кампания.

В откриващата среща се изправят Отряд Армейци и Никсметал Груп. Двубоят разполага с огромен потенциал да даде ударно начало на футболния уикенд. Двата тима притежават доста качество в редиците си, а когато се изправят един срещу друг на терена, настроението винаги е приповдигнато. "Червените" имаха тежка задача в първия кръг, изправяйки се срещу трикратния шампион Мургаш, където загубиха с 1:6. Отборът на Никсметал Груп пък не срещна проблеми срещу Сименс и победи с 11:3 без напрежение. Сега обаче за вицешампионите се явява доста по-сериозно препрядствие, като предстои да видим дали Отряд Армейци ще направи крачка напред и ще преодолее един доста солиден опонент, или пък Никсметал Груп ще се справи с неудобния си съперник. Начален час - 12:00 ч.

Втори един срещу друг излизат Сименс и Сириус. "Зелените" стартираха неубедително и допуснаха тежко поражение от Никсметал Груп, докато "жълто-сините" демонстрираха класа и се справиха безпроблемно с Бичкиите. Тимът на Сириус получава хубав шанс пред себе си да запише втора победа срещу един от по-скромните участници в лигата. Срещата пък от друга страна е и възможност за Сименс да надигне глава и да покаже дали ще има сили да бъде конкурентноспособен през тази година. Начален час - 13:00 ч. 

В последен спор за деня ще се срещнат Бичкиите и Мургаш Врачеш. Трикратните шампиони стартираха със сладка победа над Отряд Армейци, а сега по пътя на отбора стои далеч по-скромно предизвикателство. Бичкиите започнаха със загуба от Сириус и по всичко изглежда ще са един от тимовете, които ще се борят на дъното. Определено мощта на Мургаш Врачеш ще бъде сериозен залък за Бичкиите, като единствено остава да разберем дали логичното ще се случи или пък можем да станем свидетели на изненада още във втория кръг. Начален час - 14:00 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори може да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (50)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (92)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (22)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (16)
70% Complete