Понеделник, 22 Януари 2018, 18:00

Предстоящо: 13-ти мемориален турнир по волейбол "Асен Борисов"

17 Октомври 2017, 10:46
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 638 0

На 22 октомври (неделя) в спортна зала "Чавдар" в Етрополе ще се проведе мемориалният турнир по волейбол "Асен Борисов". В надпреварата ще вземат участие мъжките отбори от Висшата лига "Ботев"-Ихтиман и "Град"-Белоградчик, както и домакините от Етрополе. Турнирът започва в 10.00ч., като първата среща ще противопостави отборите на Етрополе и Ботев- Ихтиман. Официалното откриване ще бъде от 11.30ч.

Турнир"Асен Борисов" се провежда за 13-ти пореден път и е в памет на нашите приятели Асен Борисов- председател на ВК "Етрополе" до 2005г, Цанко Цанков - дългогодишен председател на съдийската колегия по волейбол в Етрополе и един от основателите на волейбола в нашия град, Ивайло Гръбчев - бивш състезател на клуба и съдия по волейбол, Димитър Йотов - състезател по волейбол ишампион на България с мъжкия отбор на Миньор-Бухово, Георги Блиев - доайена на волейбола в Етрополе.

С провеждането на този турнир ние винаги ще си спомняме за тях и за това, което те правеха за популяризирането на волейбола в града.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

На какво предпочитате да се отоплявате през зимата?

Анкета » коментари (4)

На какво предпочитате да се отоплявате през зимата?

отговори
Електричество (154)
70% Complete
Твърдо гориво (дърва, въглища, пелети) (378)
70% Complete
Течно гориво (природен газ, нафта) (214)
70% Complete
Геотермална енергия (88)
70% Complete