Сряда, 24 Април 2024, 09:36

Предстоящо: "Ком-Емине за три дни"

2 Юли 2019, 14:05
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 964 4


И тази година за четвърти пореден път в периода между 5 и 7 юли ще се проведе Националният поход „Ком – Емине за три дни”, организиран от Туристическо дружество „Старопланински турист” – гр. Етрополе. Целта на мероприятието е целият маршрут „Ком – Емине”, известен като „Маршрут на Дружбата”, да бъде разделен на девет участъка, които да бъдат покрити за периода от три поредни дни от участниците в инициативата, като всеки отделен маршрут се поема от отделна група.
За тази година е планирано в походът да се включат около 75 души - членове на туристическото дружество, симпатизанти, както и други, проявяващи интерес лица, което да доведе до популяризиране на туризма сред населението.
Предвидено е като участници да се включат велосипедисти и мотористи за някои от маршрутите.
Организаторите на похода е възможно да направят промени в програмата, съобразно метереологичната обстановка, за което ще бъде публикувана допълнително информация във фейсбук страницата на дружеството.
Мероприятието се организира със спомоществователството и спонсорството на Община Етрополе, за което организаторите изразяват сърдечните си благодарности.
Публикуваме актуалната програма за похода, като на фейсбук страницата на туристическото дружество своевременно ще бъде отразявано придвижването на екипите по маршрутите.
Желаем успех на всички участници!




Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete