Четвъртък, 25 Април 2024, 22:17

Предстоящо: Презентиране на проект "Община Костинброд в Европа- Европа в община Костинброд"

20 Март 2018, 09:23
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 899 2


Заповядайте на 25.03.2018г. от 18.30 часа на презентиране на проект "Община Костинброд в Европа-Европа в община Костинброд", една инициатива на община Костинброд, в лицето на г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд. Проектът е подкрепен от НСОРБ, бизнеса на нейна територия и Дневен център за работа с деца на улицата-Костинброд.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Март, 09:19

    Искрено Ви моля да дойдете в Ботевсело да презентирате "Община Бтг в Европа-Недоразумението гавалгигльо навън от община Бтг". Ще Ви подкрепят всички трезвомислещи хора в общината, както и всеки, който има поне грам мозък. Понеже овчите мозъци "гласуваха за промяна" и 2 години тънем в застой и циганизация, причинени от безполезната поинка недоразумението гавалигльо.

  • Отговори (3) (0)
    2. добавен от: Анонимен 21 Март, 09:19

    Няма страшно. Всички вече виждат елементарните номерца на безполезното недоразумение гавалигльо и разбират, че той съсипа всичко и провали цялата община. Все се оправдава с Ту'лата, но е свръх смешно, мизерно и жалко да използва изимислици за друг човек, за да оправдава своите 2 години на провал, излагации и пълна липса на положителни резултати. Чичо В. и останалите кукловоди също разбраха, че е станало голямо НЕДОРАЗУМЕНИЕ и много скоро ще поправят грешката, като сложат някой сериозен, умен, отговорен, достоен и най-вече мъжествен мъж

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete