Петък, 29 Март 2024, 00:21

Прекрасен концерт по повод празника на Етрополе

30 Юни 2019, 17:12
(3) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2305 6


Прекрасен концерт, по случай Празника на град Етрополе – Петровден и Празника на Етрополските зетьове се състоя на 29 юни на Централния площад. Празникът започна с пускането на три бели гълъба. Вили Рай, Танцовия ансамбъл „Балканска младост” и Духова музика – Етрополе създадоха прекрасно настроение и очарование у присъстващите.

Поздравителни адреси по повод празника са получени от: Лало Кирилов и Радослав Стойчев – Народни представители Парламентарната група „БСП за България” в 44-то Народно събрание, Албена Найденова – Народен представител от парламентарната група „ВОЛЯ Българските родолюбци” в 44-то Народно събрание, Даниел Панов – Председател на Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България и Силвия Георгиева – Изпълнителен директор, Асоциацията на българските градове и региони, Петър Горновски – Председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, инж. Магдалена Иванова – Кмет на Община Златица, инж. Алекси Кисяков – Кмет на Община Челопеч, Иван Гавалюгов – Кмет на Община Ботевград, инж. Емануил Манолов – Кмет на Община Павликени, проф. дтн инж. Цоло Вутов – Управител на Геотехмин ООД, д-р инж. Владимир Вутов – Изпълнителен директор на Геострой АД, Петя Донова – Управител на Института за управление на програми и проекти ООД, Румен Гунински – Кмет на Община Правец.

Прекрасната Вили Рай изпълни едни от най – любимите и ритмични песни за публиката. С темперамент, талант и очарование тя успя за пореден път да докосне сърцата на публиката. Младите и неуморими танцьори от Танцов ансамбъл „Балканска младост” показаха феерия от багри, ритми и майсторско изпълнение.

В края на концертната програма под ритмите на Етрополската духова музика се изви кръшно хоро на Централния площад от всички присъстващи.

Красиви кошници с цветя бяха поднесени от името на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров и председателя на Общински съвет – Етрополе Марин Маринов, и от Кмета на Община Правец – Румен Гунински. Вечерта завърши с прекрасни илюминации.

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (7) (0)
    1. добавен от: Анонимен 30 Юни, 18:01

    Концертът беше изключителен,а за зарята ня ам думи.

  • Отговори (8) (0)
    2. добавен от: Анонимен 30 Юни, 20:05

    Всичко беше чудесно, а зарята уникална

  • Отговори (6) (0)
    3. добавен от: Даринка Веселинова 1 Юли, 00:36

    Браво, етрополци!!! :D :D :D

  • Отговори (5) (0)
    4. добавен от: Петрова 1 Юли, 06:05

    Браво за чудесното събитие!

  • Отговори (5) (0)
    5. добавен от: Анонимен 1 Юли, 09:18

    Ето от това имахме нужда в Етрополе!! Да покажем на нашите гости колко много таланти имаме в нашия град и да се повеселим заедно!

  • Отговори (2) (0)
    6. добавен от: Анонимен 1 Юли, 22:47

    Красота! Беше страхотно!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete