Петък, 29 Март 2024, 03:54

Прекратиха обществената поръчка за избор на нов автобусен превозвач

8 Юли 2020, 21:32
(1) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1692 0


Обществената поръчка чрез „публично състезание“, с предмет: Обществен превоз на пътници на територията на Община Драгоман по три особени позиции бе прекратена. Трите позиции бяха за превоз по републиканска и общинска транспортна схема, както и за превоз на ученици.

До срока обявен за подаване на оферти е постъпила само една такава. Тя е била на СД „Единство Стоянов и СИЕ“. Това е фирмата която изпълнява курсовете по направлението Алдомировци през Сливница до Захарна фабрика. Тя обаче е отстранена от участие.

Мотивите на комисията са, че участникът е представил информация относно цената, извън плика с надпис „Предлагани ценови параметри“, а именно:
Приложени са изчисления за експлоатационни разходи за всеки маршрут и попълнен чл.7, ал.4 от проекта на договор /цена на билета, определена за превоз от начална до крайна спирка на съответната линия/. В съответствие с изискванията на чл. 47, ал. 4 от ППЗОП ценовото предложение, се поставя в отделен запечатан непрозрачен плик с надпис „Предлагани ценови параметри“, който се поставя в общия плик (опаковка) на офертата. Извън плика с надпис „Предлагани ценови параметри“ не трябва да е посочена никаква информация относно цената. Участник, който и по какъвто и да е начин е Включил някъде в офертата си извън този плик елементи, свързани с предлаганата цена (или части от нея), се отстранява от участие в процедурата.

Решението може да се обжалва в 10-дневен срок.

На този етап общественият транспорт най-вероятно ще продължи да се извършва от „Юнион Ивкони” след поредна временна заповед от областния управител.



Източник: balkanec.bg

Подобни новини

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete