Петък, 19 Април 2024, 14:28

Приказките оживяват в ДГ "Здравец"- Правец

13 Декември 2017, 14:03
(7) (1)
Правец - Новини
Прочетена: 2446 4


От 11 до 15 декември Регионалното управление на образованието – Стара Загора е домакин на Третата национална седмица на четенето, 2017 г., организирана от Министерство на образованието и науката. Град Стара Загора е символичен домакин на събитието, но различни инициативи има и в останалите области. Училищата от Софийска област също взимат участие с различни мероприятия.
Днес, ученици от ПГПЧЕ „Алеко константинов”- Правец, посетиха най- малките възпитаници на ДГ „Здравец”, като им представиха няколко приказки по доста атрактивен начин. Осмокласниците, заедно с техния ръководител Габриела Петкова се включиха в инициативата на Министерството, като представиха приказките „Трите прасенца”, „Червената шапчица” и „Трите мечета”. Учениците от Езиковата гимназия пяха песни на децата, задаваха гатанки и при верни отговори раздаваха лакомства. Малчуганите от детската градина гледаха със захлас представлението на големите и вземаха много активно участие при отговарянето на гатанките. Накрая всички децата се снимаха с по- големите и ги поканиха да ги посетят отново!
Ръководството на ПГПЧЕ „Алеко константинов”- Правец изказва благодарност на ДГ „Здравец” за топлото посрещане и отдадената възможност за отбелязване на събитието.


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Декември, 19:16

    Много хубаво и мило тържество.Голямо браво на каките и батковците от гимназията . Малките сладурчета са останали доволни и очите им греят . Браво и на госпожа Петкова и на ДГ" Здавец" .

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 14 Декември, 10:06

    Веднъж и ЦДГ ''Здравец'' да се изяви.
    Директорката дано се опомни и да направи нещо хубаво а да не се занимава с клюки и интриги.

  • Отговори (3) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Декември, 22:32

    Стига злоба. Поне един път изпитайте удоволствие и радост от нещо, което е хубаво за децата и за града. Браво на всички, които взеха участие в това мероприятие, а това не са персонала на детската градина, а децата на града - от най-малките до най-големите. Браво деца!

  • Отговори (3) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Декември, 17:03

    Много щастие , усмивки и задоволство се вижда в детските очи . Браво на гимназистите и госпожата им .Коледа е! Достойно е да четеш приказки на малки деца .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete