Четвъртък, 28 Март 2024, 17:13

Принц Джордж стана батко

3 Май 2015, 10:56
(0) (0)
Свят - Новини
Прочетена: 3315 0


Кейт и Уилям показаха новородената принцеса. Това се случи само няколко часа, след като беше обявено новото кралско бебе. Принц Уилям и съпругата му Кейт напуснаха лондонската болница заедно с новородената си дъщеря, приветствани с благопожелания от стотици. Това се случи само няколко часа, след като беше обявено раждането на новото кралско бебе.
 
Младите родители напуснаха столичната болница "Сейнт Мери" и за кратко се появиха на стълбите на главния вход, за да удовлетворят любопитството на стотина журналисти, събрали се пред родилния дом, а също така и обикновени граждани. Двамата помахаха към събралото се множество.
 
Херцогинята на Кеймбридж Катрин беше облечена в бяла рокля на жълти цветя. Тя държеше в ръце принцесата, чието име още не е известно, обвита в бял шал и с шапчица на главата.
Малко по-късно Уилям и Кейт се качиха на черен джип "Рейндж роувър" и се запътиха към двореца "Кенсингтън", тяхната лондонска резиденция, ескортирани от няколко коли и мотори на Скотланд ярд.
 
Малко преди да тръгнат към дома, в болницата дойде и първородният син на двойката - принц Джордж, който това лято ще стане на две години.
Херцогинята на Кеймбридж Катрин роди дългоочакваното второ кралско бебе вчера сутринта в 8.34 часа местно време. То тежи 3,7 кг. На раждането е присъствал и принц Уилям.


Източник: bTV, Снимки: REUTERS

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete