Петък, 26 Април 2024, 02:46

Приятелски мач между отборите на „Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” и ОФК”Костинброд- 2012”

28 Май 2017, 10:40
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2727 0


На 27.05.2017 г. от 10 часа се състоя откриването на новоизградената ограда на стадион „Бенковски” в гр.Костинброд. Кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов заяви пред многото жители и гости на събитието, че Общинска Администрация- Костинброд, заедно с общинския съвет винаги са били зад спорта в общината, подкрепят го и инвестират в него, с цел устойчиво развитие на спортната активност в града. Стадионът е пример за това и доброто взаимодействие между публичния и частния сектор го доказва и днес.
Стадион „Бенковски” е оборудван с модерни съблекални, съдийска стая, сервизни помещения и паркинг за автомобили. В резултат на направените инвестиции, изграденото основно футболно игрище отговаря на стандартите за провеждане на общински, областни, а защо не и национални футболни дербита.
Г-н Младенов допълни, че на стадиона в кв.Маслово предстоят още много реализиране на проекти. Предстои изграждането на фитнес на открито, поставяне на професионално осветление на игрището, реновирането на скамейките и видеонаблюдение на стадиона.
Мишо Дюзев и Иво Райчев- дългогодишни спортни водещи и партньори в сутрешния блок на "Дарик кафе" по Дарик Радио, грабнаха вниманието на всички присъстващи и след кратък анонс и представяне на официалните гости, дадоха думата на кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов и Директорът на бутилиращия завод в Костинброд г-н Александър Милушев. Футболният турнир започна с изпълнение на малките мажоретки от Първо ОУ “Васил Левски“, гр.Костинброд. След тях се изявиха децата от група за автентичен фолклор и мъжка фолклорна група към Народно читалище „Заря- 1914“. Емил Пепелярски отново ни зарадва със своя глас и изпълни прекрасни български народни песни, заедно с Ангелина и Николета Андонови.
Встъпителната програма завърши с тренировка от малките футболисти на ОФК ”Костинброд”, с треньор Костадин Кръстанов. Всички деца, които взеха участие преди мача бяха наградени от организаторите на "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани".

Същинската част беше приятелския мач между мъжките отбори на „Кока Кола ХБК”и ОФК”Костинброд”.
Иво Райчев влезе като съдя на футболната среща, а Мишо Дюзев представи футболистите на двата отбора и коментираше през цялото време играта.

Играчите на „Кока Кола” бяха:
Николай Илиев, Милко Илиев, Кирил Стоянов, Венцислав Кирилов, Димитър Димитров, Мирослав Борисов, Димитър Димов, Илайло Савов, Шанко Шанков, Валентин Иванов и Борис Методиев.

От Костинброд на терена излязоха:
Антон Събев, Денис Величков, Борис Саркасян, Калоян Йорданов, Валентин Ванов и Петър Иванов. Гостите от Костинброд започнаха надъхано мача и първоначално имаха инициативата, но постепенно червените (Кока Кола) изравниха играта и вкараха за равен. В средата на полувремето Костинброд организира атака по левия фланг, която завърши с хубаво центриране, което завари неподготвена защитата на Кока Кола и отново поведоха. На полувремето Дюзев представи големия български комик Димитър Туджаров- „Шкумбата”. На стадион „Бенковски” се чуха забавни спортно-технически коментари на двубоя, анекдоти и истории на спортна тематика. Шкумбата успя да разсмее всички присъстващи и гости на събитието.
През втората част на мача играта отново бе оспорвана и имаше доста единоборства за сметка на чистите положения, но все пак „Кока Кола” отново изравни резултата. Белите (Костинброд) завършиха полувремето като победители, но през второто полувреме отново „Кока Кола” ги догони с резултат 3-3.
Мачът завърши с дузпи и последната бе за победа на отбора на „Кока Кола ХБК”.

Мъжките отбори бяха наградени от г-н Методи Методиев – Ръководител Складово стопанство в „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България”. Мишо Дюзев и Иво Райчев в началото на събитието споменаха за викторина с награди и след оспорвания футболен мач, всички гости се събраха пред водещите в очакване на въпросите. Тениски, чаши на Кока Кола , Power Bank и две топки получиха позналите участници във викторината. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete