Вторник, 7 Юли 2020, 02:18

Призови места за лекоатлетите ветерани на Ботевград и Правец от Държавен шампионат по хвърляния

10 Юни 2019, 10:41
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1178 2


Лекоатлетите ветерани от Ботевград и Правец взеха участие в Държавен шампионат по хвърляния за ветерани, организиран от Българската мастърс федерация, който се проведе в неделя /09.06. 2019г./ на стадиона на Националната спортна академия (НСА)-София. Надпреварата включваше дисциплините: тласкане на гюле, хвърляне на чук, диск, копие и пудовка. Състезанието бе уважено от много лекоатлети-ветерани от различни градове в България, мъже и жени във всички възрастови групи.
От Правец като представители от клуба по лека атлетика (КЛА) "Атлетик" участие взеха Марин Бончев, Иванка Иванова и Любов Ходеева, които в оспорвана борба, победиха в своите възрастови групи и грабнаха призовите места, а Иванка Иванова и Любов Ходеева получиха и купи, като комплексни първенци сред всички участници-жени в своите дисциплини.

Представител от КЛА „Балкан” Ботевград бе Паулина Велчева, която завоюва златен медал и купа за първото място в дисциплината мятане на диск. Ботевградчанката се класира на второ място и в тласкане на гюле.
Всички награди бяха връчени лично от Президента на Българската мастърс федерация г-жа Здравка Йорданова. Нека да честитим завоюваните отличия на лекоатлетите-ветерани от Ботевград и Правец и да им пожелаем още дълги години да участват в лекоатлетическите състезания за ветерани у нас и в чужбина и да носят престиж и гордост.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Лекоатлет-ветеран 10 Юни, 11:05

    Браво и честито! Живи и здрави да участвате на Републиканското в Пловдив, Балканиадата, Европейското и Световното! Успех! :wink:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Веселина Илиева 10 Юни, 12:51

    Браво Поля!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (86)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (45)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (51)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (26)
70% Complete