Вторник, 23 Април 2024, 15:43

Проф. Людмил Георгиев: Забраната за влизане на Доган в Турция е заплаха за живота му

15 Февруари 2016, 09:43
(0) (0)
България - Политика
Прочетена: 834 0


"Забраната за влизане на Ахмед Доган е Турция е заплаха за живота му. Това, което му се случва, е като ответен удар за станалото с Лютви Местан". Това заяви професор Людмил Георгиев, бивш член на Централния съвет на ДПС, в ефира на бТВ.

По думите му сред българските мюсюлмани вече няма никакъв дух на принадлежност и общност.

"Предполагам, че Местан е клепал Доган пред Ердоган", заяви още той. По думите му Кемалийска Турция няма нищо общо с Ердоганова Турция. "В момента Ердоганова Турция нарушава всички завети на Ататюрк - мир вкъщи и мир със съседите. Даватоглу вижда в книгата си региона на Кърджали като задължителна област на влияние на Турция", коментира още професорът.

"Ахмед Доган през всичките 26 години директно е заявявал на всички политици, че Турция няма право на влияние над България", каза още той.

"Забраната за влизане в Турция означава, че той е вкарване в черния списък на страната, което също така означава и заплаха за живота на Ахмед Доган", категоричен е Георгиев.

В момента Ердоган е изпаднал в една тиха лудост, защото Турция няма печеливш ход в ситуацията с бежанците. Той възприема всички като врагове и прави грешка след грешка, убеден е той.

Георгиев направи прогноза, че партията на Лютви Местан няма да просъществува дълго. "Той е абсолютен нарцис, знае, че е провален политик и няма да се справи с живота извън политиката", заяви още той.

Източник: novini.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (178)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete