Петък, 19 Април 2024, 20:11

Пролетен бал и Ден на таланта в Първо ОУ "Васил Левски"

22 Март 2018, 20:05
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1255 0


На 22 март традиционно се проведоха пролетния бал на малките ученици и Деня на таланта за учениците от прогимназиален етап. Учениците от първи до трети клас облякоха оригинални костюми и получиха много награди. Разбира се бяха избрани Мис и Мистър “Пролет“. Мис “Пролет“ стана Моника от първи клас, а Мистър “Пролет“ - Петър от трети клас. 
Конкурсът на прогимназиален етап беше организиран от СИП “Гражданско образование“. Жури бяха Йоана от IV клас, Елизабет от V клас, Цветан от VI и Ендрю от VII клас. В журито участие взеха и преподаватели - г-жа Гюзелева и г-н Митов, както и председателя на СИП - ГО Катрин от VII клас. Водещи бяха Никол и Деси. 
От IV клас участие взеха момичетата с песента “Интернет“ и танцов състав, който накара публиката да се включи в хорото. Майсторско изпълнение на народни танци показаха Величка, Инес, Златина и Симона, а към тях се включи и Цветан - всички от VI клас. Песни изпяха Анна Емилия от VII клас и Кристиян Венциславов от VI клас. Оригинални спектакли показаха учениците от V клас, Кардам и Мартин Досев от VII клас и Богомил от VI клас. 
Всички се представиха отлично, но накрая все пак трябваше да бъдат определени и победители. Единодушно за “Талант на годината“ беше избран Кристиян, “Артистичен талант“ - Мартин и Кардам, “Музикален талант“ - IV клас, “Танцов талант“ - VI клас. Специални награди присъди г-жа Борисова за “Най-добър сценарий“ на Богомил и Кардам. Празникът завърши с песента на победителя - Кристиян, който изпя песента на Селин Дион от филма “Титаник“.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete