Петък, 29 Март 2024, 16:29

Промени в маршрутните разписания на автобусите в община Костинброд

29 Ноември 2016, 17:26
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 3187 4


Промени в маршрутните разписания на линии по направления София-Петърч, София-Костинброд I район, София-Драговищица, София-мина „Чибаовци“, София-с. Градец и София-с. Градец-с. Царичина прие на свое заседание Областната транспортна комисия. То беше водено от Заместник областният управител г-н Николай Николов, който е неин председател. 
Маршрутните разписания са приети през 2005 година и не са актуализирани от тогава, информираха представителите на Общинска администрация-Костинброд. Те споделиха, че е работено усърдно, за да бъдат синхронизирани маршрутните разписания с всички ведомства, ангажирани с този ресор, както и със Столична община.
Изготвен е също и анализ, доказващ пътникопотока, взето е и съгласието на всички превозвачи промените да станат факт. Предстои промененото маршрутно разписание да бъде представено за обсъждане и прието на Републиканска транспортна комисия, което се налага поради факта, че засяга две области – Софийска и област София.
Г-н Николай Николов поздрави експертите от община Костинброд за добре свършената работа и сподели, че със съдействието на екипа на Областната администрация те са изминали дълъг път, в който са спазили всички изисквания, направили са необходимите съгласувания и са подготвили отлична транспортна схема, която би трябвало да бъде приета без проблем на предстоящото заседание на Републиканската транспортна комисия.
При яснота и след съгласуване и одобрение какви ще са промените в новите разписания, екипът на "Балканец" своевременно ще уведоми читателите си.

Източник: http://sofoblast.bg/

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Нонка Станева 30 Ноември, 13:03

    От кога ще са в ход и кога ще ги видим оповестени?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Даниела Виденова 2 Декември, 18:40

    Къде може да видим новото разписание?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: fgf 5 Декември, 11:17

    :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Бистра Боянова 5 Декември, 11:21

    Новото разписание ще го има скоро на всякъде. То ще влезе в сила, когато получим одобрение от Републиканската транспортна комисия. Следващата стъпка е автобусните шофьори да се запознаят с новото разписание и да започнат да го изпълняват.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete