Четвъртък, 28 Март 2024, 20:39

Промени в програмата на мачовете от четвъртия кръг на АФЛ Ботевград

20 Ноември 2018, 18:44
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1786 7


След като стана ясно, че Ботевград ще бъде домакин на Суперкупа на Северозападна България "БГ ОЙЛ КЪП" 2018, програмата за срещите от 4 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19 претърпя цялостни изменения. Високата ангажираност на минифутболното игрище през уикенда наложи всички срещи да се изиграят с променен час.

Първият двубой за деня ще бъде между Козаро и Мургаш Врачеш. С оглед моментната форма на двете страни съвсем очаквано можем да вещаем, че този сблъсък ще се превърне в истински спектакъл за началото на така добре запълнения с футбол неделен ден. Разбира се предстои да видим как ще се отрази натоварената програма върху играта на Мургаш Врачеш, който припомняме ще вземе участие в надпреварата за Суперкупата на Северозападна България. Начален час - 10:00 ч.

Втори един срещу друг се изправят Микроак и Черното лале. “Лалетата“ не започнаха никак добре тазгодишното издание на надпреварата и вече натрупаха актив от три загуби. Сега обаче се очаква тимът на Черното лале да има на разположение и останалата част от своя състав, което може да изстреля отбора обратно в играта. Мисията обаче няма да бъде лека, тъй като тимът на Микроак набира все по-голяма инерция и след последната си разгромна победа изглежда, че постепенно намира верния ритъм на игра. Начален час - 11:00 ч.

В третия двубой ще се срещнат Йънг Бойс и Сименс. Двата отбора влизат в пряка битка за честта си, а този сблъсък ще бъде идеална възможност за един от тях да запише първа победа в лигата. Опитът ни подсказва, че такива двубои много често се превръщат в истинско зрелище и често разбиват занижените очаквания. Начален час - 12:00 ч.

Четвърти помежду си излизат Никсметал Груп и Отряд Армейци. Отново имаме сериозни предпоставки за един изключително интересен футболен двубой, които обаче са повлияни от няколко странични фактора. Тимът на Никсметал Груп се намира във върхова форма, след като записа три поредни успеха, но сега му предстои тежка задача срещу мотивирания отбор на Отряд Армейци, който в случая се намира в по-добрата позиция. Предстои да видим дали "армейците" ще се възползват от натоварената програма на Никсметал Груп, който също ще участва в турнира за Купата на Северозападна България или пък "зелените" ще съсечат поредния си опонент. Начален час - 14:40 ч.

Петата среща ще бъде представена от Феърплей Мездра и Сириус. Момчетата от Мездра стартираха като по учебник и за момента се явяват като един от основните конкуренти на Мургаш Врачеш за първото място. Отборът на Сириус пък ни показа, че умее да изненадва съперниците си, когато си позволят подценяване, затова не е изключено да станем свидетели на поредната изненада. Начален час - 17:00 ч.

Кръгът закриват отборите на Сенсата и Грамаде Скравена. Тимът на Сенсата се намира в дълбока криза, от която по всичко изглежда трудно може да се намери изход. Така или иначе пътят минава през отбора на Грамаде, който показа едно сериозно лице, въпреки че имаше слаб ден в последната си изява и бе тотално надигран. Предстои важна стъпка и за двете страни, като в единия ъгъл Сенсата ще бъде мотивиран да запише първа победа, а в другия Грамаде Скравена вероятно бързо ще търси начин да се оттърси от загубата миналия кръг и да се върне към победите. Начален час - 18:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (7)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: Анонимен 20 Ноември, 19:35

    Мургаш печелят служебно!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Ноември, 19:48

    Бойкот на тая смешна лига!

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Ноември, 20:08

    Най-добре никои да не се явява срещу Мургаш.Да си печелят мачовете служебно.Не е лошо направо и купата да им дадът.

  • Отговори (0) (1)
    4. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 07:51

    защо променяме програмата заради мургаш,питахте ли другите отбори.например козаро е на банкет в събота в най бо и си правехме сметка до 12.00ч.да се наспят затова взехме стай в хотела на петко.момчетата от мургаш не са виновни и те искат да играят като всички други отбори но защо правите така да ги мразят всички,по добре да няма кръг и всички да ги подкрепим на игрището.

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 14:47

    Какъв ви е проблема че ще се промени часа на срещите тази неделя. Има лига На северозапада

  • Отговори (0) (1)
    6. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 15:41

    ми да почиваме като има шампионска лига,дай да играем от 06.00ч. тогава

  • Отговори (2) (1)
    7. добавен от: Анонимен 21 Ноември, 21:39

    Ще се съобразявате с мен и Козаро! Семков

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete