Петък, 29 Март 2024, 10:45

Проведе се традиционният събор в село Безден

3 Август 2019, 18:41
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1546 0


На 02.08.2019г. се проведе традиционният събор на село Безден.

Участие в празничната програма, с водещ Жаклин Ангелова, взеха ТС „Релакс” към НЧ „Нов живот -1918”, с.Петърч, с ръководител Иван Александров, ТК „ Животвор”, с ръководител Поля Кирилова, женска певческа група за автентичен фолклор и Андреа, Стиляна и Ани с ръководител С. Григорова към НЧ “Светлина-1924”, с.Пролеша, община Божурище, ТС„ Хоп - троп” с ръководители В.Гълова и В.Славова към НЧ „Елин Пелин - 1930”, с.Голяновци, Емил Пепелярски, Габриела и Изабел към НЧ „Заря - 1914”, гр.Костинброд с ръководител Е.Михайлова и ТС „Зорница” към НЧ „Иван Вазов-1947”, гр.Костинброд с ръководител Василена Балчева.

Настоятелството към НЧ„Илинден -2012”, с.Безден благодари на всички самодейци и изказва най-искрените си поздрави за всеотдайния им и упорит труд! Благодари за радостта, която ни дариха с изкуството си.
Председателят на НЧ„Илинден-2012”, благодари на Община Костинброд за финансирането на празничната програма, поздрави всички присъстващи, които уважиха труда на малки и големи самодейци, като им пожела здраве, сплотеност, единство, заедно да преодоляваме предизвикателствата и с общи усилия да опазим селото.

Гости на празничната програма бе големият приятел на читалището - спортният журналист Методи Манченко и г-н Пламен Белчев - управител на клон Костинброд на сдружение “Деца с онкохематологични заболявания”.
Именно по идея на същото сдружение е и мащабният проект, който е между село Безден и село Опицвет и през есента ще отвори врати. Центърът ще бъде най-големият на Балканите и 8-и в света възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete