Сряда, 24 Април 2024, 23:49

Публична изява на клуб "Здрави и силни" и клуб "Успяваме заедно" в ОУ "Отец Паисий", с.Врачеш

2 Февруари 2018, 15:29
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2061 0


На 01.02.2018г. учениците от клуб "Здрави и силни" и клуб "Успяваме заедно" по проект BG05M20P001-2.004-0004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)", финансиран от Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж към ОУ,,Отец Паисий”, с.Врачеш с ръководители г-жа Наталия Захариева и г-жа Цветелина Петкова проведоха публична изява под формата на състезание, посветено на здравословното хранене.

Учениците призоваха гостите и своите приятели от другите класове чрез своя собствен пример да водят здравословен начин на живот. Приготвиха вкусни сандвичи и се почерпиха с тях. Помощници бяха родителите, които подпомогнаха работата на групите. Ръководството поздрави учениците и техните учители за проведеното мероприятие и изненада малките готвачи със специален подарък от "ЕКОПАК България АД".

Децата получиха специално обособени контейнерчета за разделно изхвърляне на отпадъци. Възпитаниците на ОУ "Отец Паисий" и техните преподаватели изказват своята огромна благодарност към "ЕКОПАК България АД”, които допринесоха за повишаване на екологичното им възпитание. 



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete