Сряда, 23 Май 2018, 04:13

Публична изява на клуб "Здрави и силни" и клуб "Успяваме заедно" в ОУ "Отец Паисий", с.Врачеш

2 Февруари, 15:29
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 880 0

На 01.02.2018г. учениците от клуб "Здрави и силни" и клуб "Успяваме заедно" по проект BG05M20P001-2.004-0004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)", финансиран от Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж към ОУ,,Отец Паисий”, с.Врачеш с ръководители г-жа Наталия Захариева и г-жа Цветелина Петкова проведоха публична изява под формата на състезание, посветено на здравословното хранене.

Учениците призоваха гостите и своите приятели от другите класове чрез своя собствен пример да водят здравословен начин на живот. Приготвиха вкусни сандвичи и се почерпиха с тях. Помощници бяха родителите, които подпомогнаха работата на групите. Ръководството поздрави учениците и техните учители за проведеното мероприятие и изненада малките готвачи със специален подарък от "ЕКОПАК България АД".

Децата получиха специално обособени контейнерчета за разделно изхвърляне на отпадъци. Възпитаниците на ОУ "Отец Паисий" и техните преподаватели изказват своята огромна благодарност към "ЕКОПАК България АД”, които допринесоха за повишаване на екологичното им възпитание. Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (88)
70% Complete
Не подкрепям идеята (85)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (162)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (152)
70% Complete
Нямам мнение (11)
70% Complete