Събота, 16 Декември 2017, 22:24

Публично обсъждане на бюджета за 2017 г.

6 Януари, 20:33
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 332 0

Публичното обсъждане на проектобюджет на община Костинброд за 2017 г. се организира за тринадесети пореден път. Съгласно промените в Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинските бюджети и Закона за публичните финанси, публичното обсъждане е въведено като задължителен етап при формиране, изпълнение и отчитане на бюджета. Обществения коментар на бюджета ще се състои на 9 януари (понеделник) от 18.00 ч. в малкия салон на НЧ "Иван Вазов".
Тази година от Общината обявяват телефонна линия за мнения и предложения на гражданите, както и възможност за конткат чрез електронните ресурси. На тел. 0721/68-741, на електронната поща kostinbrod.bg@gmail.com, на интернет страницата на Общината www.kostinbrod.bg, както и чрез Центъра за услуги и информация на гражданите и бизнес средите могат да бъдат отправяни питания, идеи, предложения и мнения за проектобюджет 2017 г.
Община Костинброд кани всички граждани, които се интересуват как и за какво ще се изразходват общинските средства и по какъв начин могат да осъществяват ефективен граждански контрол върху дейността на общинските съветници и общинската администрация, да вземат участие или да се обадят на посочения телефон. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (1)

На какво предпочитате да се отоплявате през зимата?

Анкета » коментари (1)

На какво предпочитате да се отоплявате през зимата?

отговори
Електричество (104)
70% Complete
Твърдо гориво (дърва, въглища, пелети) (248)
70% Complete
Течно гориво (природен газ, нафта) (136)
70% Complete
Геотермална енергия (51)
70% Complete