Събота, 21 Януари 2017, 10:27
По-различните новини само за вас!

Костинброд

Публично обсъждане на бюджета за 2017 г.

+ | - 06.01.2017г. 20:33 | Новини
Прочетена: 101 | 0

Оцени:

Публичното обсъждане на проектобюджет на община Костинброд за 2017 г. се организира за тринадесети пореден път. Съгласно промените в Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинските бюджети и Закона за публичните финанси, публичното обсъждане е въведено като задължителен етап при формиране, изпълнение и отчитане на бюджета. Обществения коментар на бюджета ще се състои на 9 януари (понеделник) от 18.00 ч. в малкия салон на НЧ "Иван Вазов".
Тази година от Общината обявяват телефонна линия за мнения и предложения на гражданите, както и възможност за конткат чрез електронните ресурси. На тел. 0721/68-741, на електронната поща kostinbrod.bg@gmail.com, на интернет страницата на Общината www.kostinbrod.bg, както и чрез Центъра за услуги и информация на гражданите и бизнес средите могат да бъдат отправяни питания, идеи, предложения и мнения за проектобюджет 2017 г.
Община Костинброд кани всички граждани, които се интересуват как и за какво ще се изразходват общинските средства и по какъв начин могат да осъществяват ефективен граждански контрол върху дейността на общинските съветници и общинската администрация, да вземат участие или да се обадят на посочения телефон. 

Източник: balkanec.bg
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (0)

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Изхвърляте ли отпадъка си на определените за това места?
    Коментирай (0)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: