Сряда, 23 Май 2018, 11:56

Публично обсъждане на бюджета за 2017 г.

6 Януари 2017, 20:33
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 452 0

Публичното обсъждане на проектобюджет на община Костинброд за 2017 г. се организира за тринадесети пореден път. Съгласно промените в Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинските бюджети и Закона за публичните финанси, публичното обсъждане е въведено като задължителен етап при формиране, изпълнение и отчитане на бюджета. Обществения коментар на бюджета ще се състои на 9 януари (понеделник) от 18.00 ч. в малкия салон на НЧ "Иван Вазов".
Тази година от Общината обявяват телефонна линия за мнения и предложения на гражданите, както и възможност за конткат чрез електронните ресурси. На тел. 0721/68-741, на електронната поща kostinbrod.bg@gmail.com, на интернет страницата на Общината www.kostinbrod.bg, както и чрез Центъра за услуги и информация на гражданите и бизнес средите могат да бъдат отправяни питания, идеи, предложения и мнения за проектобюджет 2017 г.
Община Костинброд кани всички граждани, които се интересуват как и за какво ще се изразходват общинските средства и по какъв начин могат да осъществяват ефективен граждански контрол върху дейността на общинските съветници и общинската администрация, да вземат участие или да се обадят на посочения телефон. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (88)
70% Complete
Не подкрепям идеята (85)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (162)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (152)
70% Complete
Нямам мнение (11)
70% Complete