Вторник, 23 Април 2024, 10:33

"Ракитин" Трудовец изигра контрола срещу Спортист Драговищица

27 Август 2018, 08:34
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1636 0


Отборът на "Ракитин" Трудовец продължава с предсезонната си подготовка по програма. В неделя отборът гостува в с. Драговищица за втората си контрола от предвидената програма. Техен съперник беше отбора на Спортист Драговищица, завършил на трето място през миналия сезон в ОГ София Запад.

В тази среща треньорите Райко Влъчков и Кирил Вутов имаха шанс да видят в игрова обстановка две нови момчета, дошли да помогнат на отбора през новия сезон. Срещата започна с минута мълчание в памет на жертвите от катастрофата край Своге.

В началото на срещата домакините атакуваха с дълги извеждащи подавания зад защитата на Ракитин, но отбраната на трудовчани умело успяваше да се справи с тези набези. Домакините уцелиха и две греди. Футболистите на Ракитин създадоха няколко положения за гол, но отново нямаха шанс в завършващата фаза. Малко след средата на полувремето Драговищица успя да открие резултата с премерен удар от границите на наказателното поле. Последва хубав самостоятелен рейд на Любомир Алипиев, който мина през трима защитници но завършващия му удар беше спасен от стража на домакините. В края на полувремето Ракитин допусна втори гол след грешка при изчистване на топка след статично положение. Така завърши и втората част при резултата 2:0 за домакините.

В началото на втората част Ракитин допусна случаен трети гол, отново след рикошет и отбитата топка се озова в краката на домакините и нямаше как да сгрешат. Последваха няколко смени в състава на трудовчани и играта им се промени. Неделин Костадинов направи хубав рейд и майсторски качи топката на главата на Райко Влъчков, който не сгреши. До края на полувремето Любомир Алипиев и Райко Влъчков на няколко пъти обстрелваха вратата на Драговищица, но блестящи намеси на вратаря запази резултата. Краен резултат 3:1.

Следващата контрола Ракитин отново ще гостува на друг силен съперник Рилец Говедарци на 1 септември от 18:00ч.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (177)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete