Петък, 29 Март 2024, 01:17

"Ракитин" (Трудовец) не успя да преодолее 10 от "Левски" (Долна баня) в мач с много пропуски (ВИДЕО)

4 Май 2021, 23:03
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1611 1


Мъжкият футболен отбор на "Ракитин" (Трудовец) завърши наравно 1:1 при домакинството си на "Левски" (Долна баня) в отложен мач от 14 кръг на А ОГ София - Изток. Срещата, която се игра на стадион "Ракитин" в Трудовец, бе осеяна с положения за домакините, които имаха възможността да играят с човек повече от средата на полувремето. По една или друга причина, трудовчани не успяха да извлечат максимума от добре изработените ситуации и поделиха точката със своя съперник. Тимът на "Ракитин" поведе в резултата още в 40-ата секунда, след като Боян Макавеев демонстрира чудесен нюх към гола. Опитният футболист открадна топка в полето на гостите, а в последствие сам успя да реализира и даде чудесно начало на своя тим - 1:0. В последствие двата отбора влязоха в жестока битка за надмощие и срещата продължи с минути, в които играта бе твърда и доста здрава. Трудовчани действаха на контраатака и можеха да удвоят аванса си след няколко хубави контрадействия, но не успяха. Отборът на "Левски" (Долна баня) трябваше да се примири с факта, че ще доиграе срещата с човек по-малко. В средата на първата част техен футболист бе изгонен с червен картон заради нарушение срещу Боян Макавеев, който излизаше на стрелкова позиция, но бе фаулиран. Първото полувреме завърши без нова промяна на цифрите при резултат 1:0 за "Ракитин".

Още с началото на втората част, домакините си заслужиха дузпа в своя полза за игра с ръка на играч от "Левски" (Долна баня). Зад топката застана капитанът Краси Алипиев, който обаче изненадващо пропусна. Още със следващата атака гостите получиха реверанс и главният рефер отсъди дузпа в тяхна полза, която те превърнаха в гол за 1:1. До края на срещата оставаше достатъчно време, в което футболистите на "Ракитин" да натиснат и да вземат своето. Домакините създадоха доста положения, но така и не успяха да материализират нито едно от тях. Гостите от Долна баня се прибраха в своята половина и разчитаха на съвсем опростена игра в защита, като добутаха до последния съдийски сигнал и откраднаха точката с 10 души. 

Отборът на "Ракитин" (Трудовец) заема 3-то място във временното класиране с 23 точки, но и с мач по-малко от втория "Козаро" (25 т.) В следващият кръг трудовчани отново домакинстват, този път на "Спортист" (Нови хан). Двубоят е тази събота (8 май) от 17:00 ч. в Трудовец. 


ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ СРЕЩАТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: футбол , ОГ София Изток , ФК ”Ракитин" (Трудовец) , аматьорски футбол

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Май, 07:15

    Успех на "Ракитин" и поздравления за чудесната медия!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete