Четвъртък, 28 Март 2024, 21:05

"Ракитин" (Трудовец) тръгна с равенство в първенството на А ОГ София - Изток

13 Септември 2021, 14:42
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1101 1


Мъжкият футболен отбор на "Ракитин" (Трудовец) регистрира нулево равенство при визитата си на "Рилец" (Говедарци) на старта на първенството на А ОГ София - Изток. В общи линии двубоят бе равностоен, като отборите си размениха по едно силно полувреме, но никой от тях не успя да надделее и да вземе три точки.

През първата част трудовчани стояха по-добре на терена от своя съперник. Гостите регистрираха в сметката си доста положения, от които така и не успяха да се възползват. Най-сериозните възможности пристигнаха след удари на Антон Димитров и Ивелин Любомиров, но топката така и не влезе в мрежата на домакините. Всъщност при едно от положенията имаше точно такива съмнения. След изстрел на Любомиров кълбото сякаш премина голлинията, но главният рефер отсъди обратното. Така отборите се разделиха на почивката при 0:0.

След подновяването на играта тимът на "Рилец" (Говедарци) заигра по-уверено и също имаше своите шансове за гол. Добри намеси на вратаря Милослав Павлов обаче попречиха на домакините да се разпишат. Следователно двубоят завърши при краен резултат 0:0, а отборите поделиха точката помежду си.

В следващия 2-ри кръг "Ракитин" (Трудовец) почива. Трудовчани подновяват участието си в първенството на 25 септември (събота) с домакинство на "Средногорец" (Златица) от 17:00 ч.. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОГ София Изток , ФК ”Ракитин" (Трудовец) , сезон 2021/22

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete