Събота, 20 Април 2024, 13:25

Разгромна победа за Чавдар Етрополе срещу Вихрен 1925 Сандански

21 Април 2018, 21:40
(2) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1766 3


Разгромна победа постигна мъжкият отбор на Чавдар Етрополе срещу заемащия трето място във временното класиране тим на Вихрен 1925 Сандански. Днешният мач между двете формации бе от 27-ми кръг на първенството в Югозападната Трета лига и се игра от 16.00ч. на ст. "Чавдар" при прекрасно време и в присъствието на много фенове, които за пореден път бяха дошли да подкрепят своя отбор. През всичките 90-минути на срещата домакините видимо бяха по-добрия отбор на терена и по нищо не личеше, че гостуващия съперник е в челната тройка на класирането до момента с актив от 52т.
През първото полувреме 22-та на терена показаха добър за гледане футбол, коректна игра и желание да се изявят като футболисти, а не както често се случва да се наблюдават груби прояви и грозни пререкания, които се отразяват на качеството на игра.Хубаво отиграваните атаки на Чавдар им позволиха да вземат преднина в резултата още в 15-ата мин., когато Николай Иванов успя да реализира точен удар за 1:0. Последваха нови комбинации на домакините и в 30-ата мин. те вече водеха с 2:0 отново с гол на Николай Иванов. До края на полувремето нямаше сериозни заплахи за вратата пазена от стража на Чавдар Христо Матев, който стоеше стабилно на поста си и типично в негов стил прояви безспорните си качества на добър вратар.
След почивката темпото на игра се повиши, последваха поредица от напрегнати ситуации, в които имаше честа намеса на главния съдия и показване на жълти картони, което поизнерви футболистите, но залога за краен победител бе голям. В 55-ата мин. домакините стигнаха до нов гол, който бе реализиран по чудесен начин от Симеон Вешев с глава, което не даде никакъв шанс на вратаря да го спаси. В състава на Вихрен личеше добра средна част, но видимо защитата им не стоеше добре и това позволи на Чавдар да постигне своето и да води своята игра. В 77-ата мин. своя момент дочака и Николай Ботев, който както винаги има голяма бързина в играта си, силен и точен удар и при резултат 4:0 оставаше само доиграване на мача. До последния съдийски сигнал не се случи нищо застрашаващо тима на домакините, а гостите сякаш примиренчески бяха приели загубата си.
Състав на Чавдар: Христо Матев, Николай Атанасов, Александър Събев, Васил Бънов, Йордан Йовчев, Николай Николов, Михаил Михайлов, Николай Ботев, Николай Иванов, Виктор Пенчев, Симеон Вешев и резерви: Милен Георгиев, Станислав Николов, Калоян Тодоров, Калоян Радков, Ивайло Величков, Сотир Илиев, Иван Мишев.
Ст.треньор Красимир Стоев
Съдийска бригада от София: гл.съдия Петър Григоров, 1-ви асистент Боян Станчев, 2-ри Димитър Мекушин , 4-ти Тенчо Гошев.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete