Четвъртък, 28 Март 2024, 22:50

Ревю на играта Rise of Ra

30 Юли 2020, 21:13
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1272


Съкровищата на древен Египет могат да се намерят в онлайн слот играта Rise of Ra от EGT. Мнозина са феновете на слот игрите с тематика, насочена към древния Египет.

Считан за един от най-популярните и най-играни слотове, правени някога от EGT, с Rise of Ra се пригответе се да бъдете върнати в епохата, когато Древен Египет управлява света. Всички артефакти от това време са обединени в казино слот играта Rise of Ra. Графиките не са неземно красиви, но са приятни за окото със определено египетско усещане, докато звуците, които придружават играта ви, ще ви напомнят за стар филм за Клеопатра, за магията, за атмосферата и за древен Египет.

Rise of Ra предлага 4 прогресивни джакпота. Джакпотът обикновено се пада, когато играете на максимален залог ... но очевидно трябва да свикнете с играта преди да използвате всички екстри.

Характеристики на играта и бонус символи

Игралния софтуер на Rise of Ra предлага 5 барабана, 3 реда и 15 печеливши линии. В крак с египетската тема, слот играта използва египетски символи! Символите, които се показват на барабаните са сандъчета със съкровища, които могат да ви дарят с 2,000 монети, египетски вази и анкси, както и мумифицирани кучета. Саркофазите на Ra и бръмбар скарабей са едни от най-високоплатените символи в играта. Други символи включват йероглифи, самият Ра и също така господарката на Ра.

Бръмбарът скарабей действа като уайлд символ и ще замести всички останали символи. Скарабеят ви помага да направите печеливши комбинации, а също така бихте могли да удвоите с 10 000x залога си, ако играете в ден, когато Lady Luck се появява. Скатерният символ е египетски надпис на стената. При появата на 3 или повече скатерни символа на активна печеливша линия ще получите 15 бонус безплатни завъртания, които могат да бъдат повторно активирани. Отделно от това, всички печалби от бонусните завъртания се подлагат на 3x множител, който ще ви помогне да се сдобиете с по-големи печалби.

Също така, функция на Gamble може да се ползва след печалба. Просто изберете между червена или черна боя на картата и познайте в каква е обърнатата карта, ще видите как удвоявате печалбата си или ще загубите всичко.

Тази игра е един от най-известните слотове на EGT. Играта предлага ефектни анимации, които карат играчите да въртят барабаните отново и отново. Печелившите комбинации се образуват на пет барабана и петнадесет линии, както вече беше споменато. Има едно важно условие: първият символ на линията трябва да бъде разположен на най-левия барабан, в противен случай печалбата няма да бъде присъдена.

След всички завъртания, EGT предлага на играчите да залагат на печалбите си и да се опитват да ги увеличат в рискова игра. Комарджиите трябва да натиснат бутона, който ще се появи в прозореца на долния десен ъгъл. Разработчиците решиха да не затрудняват живота и живота на играчите, така че потребителите трябва само да гадаят цвета на обърната карта.

Игралния автомат Rise Of Ra има два символа със специални функции:

Wild - скарабей, който може да заеме мястото на всеки игрален елемент с изключение на скатерния символ и да формира наградни линии с максимален коефициент × 10 000. На практика се равнява на седмицата в ротативките с плодове.

Скатер - надпис на стената, който е изрисуван с йероглифи. Този символ формира комбинации от награди, независимо от тяхното местоположение на барабаните и също така активира петнадесет безплатни завъртания. Всички печалби, получени в рамките на безплатните завъртания, ще бъдат увеличени три пъти. Надписът е подобен на звездата в слота с плодчетата.

EGT слот играта дава възможност на играчите да спечелят един от четирите джакпота. Няма значение каква сума ще заложат играчите на едно завъртане и колко време ще прекарат в играта, джакпотът може да бъде внезапно активиран по всяко време.

На екрана ще се появят дванадесет обърнати карти и потребителите ще трябва да ги отварят едно по едно, докато не съберат комбинация от три еднакви цвята.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete