Петък, 29 Март 2024, 11:15

Рейнбоу България дари почистваща система на ДГ "Детелина"- с. Врачеш

3 Януари 2019, 13:16
(6) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3286 11


Посланието за по-чиста и здравословна среда за децата достигна и до детска градина "Детелина"-с. Врачеш, която днес се сдоби със система за почистване Rainbow. Това е поредната детска градина, която успешно приключи промоционалната програма на Рейнбоу България, осигуряваща по-чиста и здравословна среда за децата в детските градини. Днес Велика и Борислав Иванови, мениджъри на Рейнбоу Враца, пристигнаха във Врачеш, за да връчат специалната многофункционална машина на екипа на детското заведение, която има сертификат против астми и алергии от Световната здравна асоциация по алергология.

Кампанията на Рейнбоу стартира през април 2018г. Тя е изцяло насочена към всички образователни институции. Тогава директорът на детската градина Зорница Ташева случайно става свидетел на демонстрация на почистващата система и остава очарована. Ентусиазирана, Зорница решава да участва активно в кампанията заедно с екипа на детската градина и част от заинтересованите родители. Условието за получаване на многофункционалната машина е всички желаещи учители и родители от детското заведение да изпълнят промоционалната програма на Рейнбоу, като за период от 6 месеца участниците трябваше да наблюдават 36 демонстрации за работа и употреба на прахосмукачката.

След успешното изпълнение на кампанията, детската градина във Врачеш вече разполага с изключително удобната почистваща система. Новата многофункционална машина почиства идеално, разполага с приставки за под, стени и тавани и използва "силата на водата". Тя не само може да почисти дома, но може и да създаде по-здравословна среда за живот.

Мениджърите на Рейнбоу Враца изказаха благодарности на родителите и екипа на детската градина за успешното осъществяване на кампанията. "От името на г-н Вишнин и от наше име изказваме благодарност, че ни се доверихте, защото, за да се случи успешната кампания трябва взаимно доверие".

От Рейнбоу споделиха, че това не е първото дарение в община Ботевград. ДГ "Синчец" - гр .Ботевград също разполага с почистващата система на Rainbow.

В знак на благодарност представителите на Рейнбоу връчиха сертификати за активно участие на директора на ДГ "Детелина" Зорница Ташева и на родителите, участвали в кампанията.



Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

  • Отговори (11) (31)
    1. добавен от: Анонимен 3 Януари, 21:31

    Директорката е пияна дори и на снимката

  • Отговори (8) (19)
    2. добавен от: Анонимен 3 Януари, 23:06

    Останала очарована ....боже боже

  • Отговори (27) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Януари, 23:37

    Браво!Поздравления!

  • Отговори (34) (0)
    4. добавен от: Анонимен 3 Януари, 23:53

    Чудесна новина! Нека има повече дарители. Децата заслужават най-доброто!

  • Отговори (7) (0)
    5. добавен от: Анонимен 4 Януари, 08:08

    Иначе може да си я купите за 5 бона :D

  • Отговори (13) (2)
    6. добавен от: Анонимен 4 Януари, 11:07

    Пияна си ти, свиньо дебела!

  • Отговори (23) (6)
    7. добавен от: Анонимен 4 Януари, 18:18

    Еее, защо сте толкова черногледи номер 1, номер2 и номер6! Защо не виждате хубавото и това ,че при децата ще е чисто и уютно и то благодарение на тази директорка! Аз пък казвам БРАВО! И поздравления за новата придобивка за нашите деца!

  • Отговори (7) (4)
    8. добавен от: Анонимен 7 Януари, 18:31

    Бих казала благодарение на родителите съгласили се да приемат гледането на демонстрация или закупуването на машината , следователно хората от Рейнбол даряват машината ...А не благодарение на директорката ;)

  • Отговори (20) (3)
    9. добавен от: Анонимен 8 Януари, 12:20

    Какво толкова я коментирате директорката, явно завиждате и злобеете.

  • Отговори (4) (15)
    10. добавен от: Анонимен 10 Януари, 13:44

    Чудно има ли за какво да и се завижда ?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete