Събота, 20 Април 2024, 03:56

Резултати и класиране след 4-тия кръг на Аматьорската лига

9 Декември 2012, 17:22
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 8405 40


След настъпилите промени в програмата в първия ден се изиграха 3 двубоя от 4-тия кръг на АФЛ.

В първия двубой един срещу друг се изправиха отборите на Бохемите и Роял. Мачът започна доста интересно, но още от началото на двубоя личеше, че момчетата от символичните гости стояха много по-добре на терена и заслужено поведоха в резултата. Последваха още доста добри комбинации и резултатът бързо се увеличи до 3:0. Бохемите направиха няколко смени и започнаха да разиграват по-добре, като само липсата на шанс ги лиши от попадение. Минута преди края на първото полувреме хубава комбинация между Ботев и Нико завърши с красив гол на Николай Христофоров, така полувремето завърши при доста солидна преднина от 4 гола за отбора на Роял. Крайният резултат от мача е 1:8. Головете за отбора на Роял вкараха Нико - 2, хетрик на Деян, Миро, Здравко и Цветослав вкараха по 1 гол.
След четвъртия кръг отборът на Роял остава непобеден в лигата, докато Бохемите все още не могат да усетят вкуса на победата.

Следващия мач за деня беше между "младостта" и "опитността", отбора на "Черното Лале" и Балкан Ветерани. Чаканият с голям интерес двубой събра доста публика, която допълваше приятната атмосфера. Мачът започна доста динамично, като отново бързоногият Иво откри резултата и домакините поведоха  с 2:0. Отборът на ветераните стоеше доста добре на терена, но им липсваше късметът при завършващия удар. Стражът на Черното Лале направо беше заключил вратата си. Младоците от Черното Лале използваха всяка ситуация да стрелят към вратата, като греди уцелиха Светлин Семков и Ради Зарев. Първото полувреме завърши при резултат 3:0, като третият гол беше дело на Ради Зарев. На полувремето отборът на Ветераните смени вратаря си и натиснаха сериозно съперника си. Почетното попадение за Ветераните вкара Добревски. 2 минути преди края отборът на Черното Лале остана с човек по-малко заради жълт картон на Светлин Семков, но и това не помогна на Ветераните да променят резултата. След двубоя радостта в отбора на Черното Лале беше огромна, най-деен беше техният вратар Димитър - Мутката, който направи почетна обиколка на игрището. Крайният резултат е 3:1, като така Черното Лале нанесоха първата загуба на Ветераните.

Последният двубой за деня беше между Орханиец и Калчополи - 5:3. В този двубой отборът на Орханиец беше в пълен състав и това доста пролича на терена. За отбора в игра започнаха Иван Мишев и Иван Редовски. Мачът беше доста интересен и не липсваха интересните ситуации. Момчетата на символичните гости доста добре се противопоставиха и създадоха много проблеми на защитниците от Орханиец. Мачът вървеше гол за гол. В края на срещата отборът на Орханиец успя да реши двубоя с гол на Иван Мишев. Хетрик за домакините отбеляза Иван Редовски, другите два гола бяха на Иван Мишев.

В първия двубой от втория ден един срещу друг се изправиха отборите на Булсан и Север. Безапелационно отборът на Север взе победата с резултат 6:0. Мачът беше доста интересен, като момчетата от Север изпуснаха доста положения, уцелиха и 2 греди. С хубава задна ножица се отличи футболист от отбора на Булсан, но адекватната намеса на вратаря на Север спаси гола. По два гола за отбора на гостите отбеляза Мариан и Христо

Последният двубой от 2-рия ден беше между Ред Хартс и Чавдар Новачене. Мачът беше доста интересен, като момчетата от Ред Хартс бяха доста по-активни в началото на двубоя и натиснаха своя съперник. След първите 5 минути играта се изравни и се редуваха положения и пред двете врати. Като с пропуски от отбора на Чавдар направи Цеци с номер 8. Всички очакваха полувремето да завърши 0:0, но  една  минута преди края, след самостоятелен пробив на Марин Данчев и точен завършващ удар отборът на Ред Хартс поведе в резултата. Второто полувреме тимът на Ред Хартс започна с човек по-малко  в срещата, защото голмайсторът имаше жълт картон за груб фал и изтърпяваше наказание от 2 минути. По това време Чавдар направи нови два фрапиращи пропуска пред вратата на домакините. Отборът на Чавдар не спираше с атаките, но така и не успяваше да отбележи гол, и след една атака на Ред Хартс Марин Данчев отново успя да отбележи красиво попадение и изглеждаше, че е убил интригата в мача, но още в следващата атака Новачене успя да върне един гол, дело на Цеци. До края на мача се редуваха пропуски и пред двете врати. Краен резултат 2:1 за Ред Хартс и така те записаха първа победа в лигата.

Първия двубой от третия ден беше между отборите на Микроак и Мадара. Всички очакваха лесна победа за отбора на Мадара. Мачът започна доста добре за отбора на символичните гости, като след една хубава атака те откриха резултата с гол на Павлин. Последваха доста положения и пред двете врати, като малко преди края на първото полувреме след добра комбинация домакините успяха да изравнят резултата с гол на Димчо. Радостта на момчетата от Микроак беше малко време, защото отборът на Мадара много бързо си върна преднината с гол на Ивайло(Джоки). Първото полувреме завърши при резултат 2:1 за Мадара. Второто полувреме започна с превъзходство на Микроак, но до гол не се стигаше. Символичните гости предвкусваха победата, но Денислав от Микроак им развали празника като 5 минути преди края изравни резултата. Краен резултат 2:2. Отборът на Микроак записа първи точки.

Вторият двубой за неделния ден беше между отборите на Олимпик Литаково и Мургаш Врачеш. Всички очакваха лесна победа за символичните гости с оглед на представянето им до момента в лигата. Мачът започна със сериозен натиск на момчетата от Мургаш и засипаха с удари вратаря на Олимпик, но до гол не се стигна. При една от малкото си контраатаки Литаковци се възползваха много умело и успяха първи да открият резултата с гол на Пламен Петков. Мургаш натисна още повече своя противник и голът не закъсня, след хубава комбинация между Иво и Веско,  стигнаха до изравняването. Последва втори гол във вратата на Олимпик, дело на Стоян Боновски, така завърши и полувремето 1:2 за Мургаш. Второто полувреме започна отново с натиск на Врачежаните и стигнаха до два бързи гола дело на Иво. Краен резултат 1:5.

Последният двубой от четвъртият кръг беше между Тубонджин и Бичкиите. Двубоят завърши при резултата 4:2 за Тубонджин.

Класиране:

  Отбор П Р З Голова разлика Точки
1. Роял 4 0 0 33-7 12
2. Мургаш 4 0 0 23-4 12
3. Черното Лале 4 0 0 23-6 12
4. Орханиец 3 0 1 24-11 9
5. Балкан Ветерани 3 0 1 19-10 9
6. Север 2012 3 0 1 13-4 9
7. Тубонджин 3 0 1 11-11 9
8. Чавдар Новачене 2 1 1 13-8 7
9. Олимпик Литаково 1 1 2 16-22 4
10. Мадара 1 1 2 16-23 4
11. Калчополи 1 0 3 8-10 3
12. Ред Хартс 1 0 3 10-26 3
13. Микроак 0 1 3 4-19 1
14. Бичкиите 0 0 4 4-17 0
15. Бохеми 0 0 4 7-22 0
16. Булсан 0 0 4 4-28 0

Пълна статистика може да намерите на: http://balkanec.bg/mini-liga

Източник: http://balkanec.bg

Ключови думи: Аматьорска футболна лига

Подобни новини

Коментари (40)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 8 Декември, 13:38

    Selsko izpalnenie ot strana na vratarq ,vsovni i so4ene na sreden prast ako ima organizatori tva tr izpalnenie trqbva da se nakaje i tva lape da si darji pluvalnika v tva 4islo vliza i svetlin SEMKOV i negovoto povedenie sled ma4a be6e sa6toto

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 8 Декември, 15:12

    Добре се изкефиха от черното лале, само малко в повече беше изцепката на Мутката, можеше да си я спести.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 8 Декември, 15:49

    Черното лале се превърнаха в фаворити.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 8 Декември, 16:27

    Когато постигнат нещо срещо Орханиец,Мургаш и Роял тогава може и да станат

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 8 Декември, 16:30

    А срещу тия одбори дали ще земат и точка

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 8 Декември, 16:37

    Ще ги смачкат и това е, само ги подценете и ще има да вадите от мрежата голове :)

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 8 Декември, 16:57

    sre6to tiq odbori otivate na razlika

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 8 Декември, 18:51

    Орханиец, няма да могат да си занесат головете, Бамзето и компания по-добре да не се явяват.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 8 Декември, 20:32

    Семков е невероятен , какъв талант , какво нещо , уникален . Само Меси може би има повече талант от това момче .

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 8 Декември, 20:37

    Семчето беше талант, сега е номер 1 в Шатрата :)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete