Събота, 20 Април 2024, 10:20

Резултати и класиране след 6-тия кръг на Аматьорската лига

23 Декември 2012, 20:11
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 8656 33


Първият мач от 6-тия кръг се изигра в петък от 19:00. Един срещу друг се изправиха отборите на Черното Лале и Чавдар Новачене. След равенството в предния кръг, отборът на Черното Лале се нуждаеше от задължителна победа. Мачът беше доста интересен, през цялото време имаше доста забележими отигравания. Първото беше на вратаря на домакините Димитър - Мутката, който с прекрасен далечен удар успя да вкара красив гол. Той е и първият вратар на турнира с отбелязан гол. След почивката отборът на Чавдар смени вратаря си и той стана полеви играч. Като отново вратар блесна, Марян Дилов успя да се разпише два пъти за отбора на Новачене. Това не беше всичко, с 6 красиви попаденя се записа Ради Зарев, като вече е само на един гол зад водача в класирането при голмайсторите, Иван Редовски. Третото попадение за отбора на Чавдар вкара Петър Наков. Краен резултат 7:3

Вторият мач от 6-тия кръг беше в събота от 12:00 между отборите на Булсан и Бичкиите. И двата отбора до момента нямаха победа в лигата и това още повече вкара заряд в двубоя. Мачът започна доста равностойно, имаше доста добри отигравания. След няколко грешки в отбора на Булсан, Бичкиите успяха да открият резултата. След като символичните гости поведоха, те успокоиха играта и мачът за тях стана доста лесен. Бързо увеличиха преднината си и полувремето завърши при резултат 4:0 за Бичкиите. През втората част отборът на Булсан върна едно попадение, но бичкиите отново се възползваха от няколко грешки и в края на двубоя увеличиха преднината си с нови 3 гола. Краен резултат 1:7. Така Бичкиите записаха първа победа в лигата.

Следващият мач от съботния ден беше между отборите на Бохемите и Мадара. Мачът беше изключително интересен още от самото начало. И двата отбора играеха доста открито и имаше доста положения и пред двете врати. Отборът на Мадара успя да се възползва от грешка в защитата на Бохемите и Ангел Бадев успя да открие резултата с прецизен удар. В отбора на Бохемите се напариваха няколко смени и натиснаха символичните гости, но нямаха късмет пред гола, уцелиха и една греда. Малко преди края на полувремето след хубава контраатака Ангел от отбора на Мадара успя да увеличи преднината им, при 0:2 за Мадара приключи и полувремето. Второто полувреме започна отново с натиск на Бохемите, но не успяха да обърнат резултата в своя полза. Двата отбора си размениха по два гола. Краен резултат 2:6.

Последният двубой за деня беше между отборите на Тубонджин и Орханиец. Проблеми в отбора на Тубонджин имаше и те бяха с намален състав, в знак на феърплей отборът на Орханиец също излезнаха с човек по-малко. Така двата отбора започнаха с по 5 човека. Противно на очакванията първи успяха да открията резултата отбора на Тубонджин с гол на Стоян Василев. Орханиец натиснаха своя съперник и голът не закъсня, хубава комбинация между Иван Мишев и Борис Райчев, завърши с красив гол на последния. Отново след хубава контраатака Тубонджин успя да дръпне в резултата, но радостта им беше доста кратка, символичните гости много бързо изравниха. Последва много прецизен удар на Джезов и Орханиец поведоха в резултата 3:2. Последва ново изравняване и втори гол на Стоян от отбора на Тубонждин. Атаките пред вратаря на символичните домакини не спираха и гола не закъсня. Иван Мишев успя да изведе отбора си напред. Полувремето завърши при резултата 3:6. През втората част силите на Тубонджин свършиха и се стигна до катастрофален резултат. 9 гола за Орханиец вкара Иван Редовски.  Краен резултата 4:20.

Първият двубой от неделния ден беше между отборите на Микроак и Север. Двубойят започна доста интересно, като и двата отбора играеха доста открито. В състава на Микроак липсваше титулярният вратар. Мачът вървеше малко по-добре за Север 2012 и логично стигнаха до откриване на резултата, благодарение на Дачи. Последваха няколко много добри атаки на символичните домакини и всички очакваха да изравнят резултата, но стана обратното. След една хубава контраатака Север увеличи резултата. Последваха смени в отбора на Север и бързо успяха да увеличат резултата благодарение на Мариан. Минутка преди края на полувремето Микроак успя да върне едно попадение благодарение на Нейко Нейков. Полувремето завърши при резултат 1:3. Второто полувреме също беше доста интересно като отбора на Север успя да отбележи още два гола. За Север с два гола се отличи Мариан Ангелов.  Краен резултат 1:5.

Вторият двубой за деня беше Ред Хартс срещу Мургаш.  Отборът на Ред Хартс вече имат нов вратар, след като титулярният им беше отстранен от лигата. Мачът очаквано започна с сериозен натиск на Мургаш и голът не закъсня. Ивайло Цветанов с прекрасен далечен удар  преодоля вратарят на Ред Хартс. Отборът на гостите продължи да атакува и отново Ивайло покачи резултата на 0:2. Мургаш през цялото време контролираше играта и полувремето завърши при резултат 0:4. Второто полувреме Мургаш смени целия си отбор. Нов гол за врачежаните успя да отбележи Марин - Чичарито. Отборът на Мургаш помисли, че мачът е свършил и дойдоха силните минути за отбора на Ред Хартс. С два гола на Иван Кардашев и на негов съотборник успяха да докарат резултата до 3:5. В състава на гостите се завърна в игра Ивайло и още с влизането си успя да върне комфортната преднина на Мургаш. Отново силни минути за Ред Хартс и хубави комбинации завършени с голове 6:5. Мургаш се стегнаха и бързо решиха мача с нови два гола на Ивайло. Така той завърши с 6 гола и запазва третото си място в класирането за голмайстор. Краен резултат 5:8.

Третият двубой беше между Балкан Ветерани и Роял. Този мач беше и дербито на шестия кръг. Започна доста интересно и след хубава самостоятелна атака на Янчо Петров успя да открие резултата. Радостта беше твърде кратка, защото още в следващата атака Здравко Атанасов успя да изравни резултата. Последваха смени в отбора на Ветераните и те оказаха влияние. Отново Здравко беше оставен непокрит и с хубав изстрел от далеч даде преднина на Роял. Янчо Петров се върна в игра и още с влизането си успя с ефектно изпълнение да изравни резултата 2:2. След хубава комбинация между Ботев и Павлин, последният успя да изведе отново Роял напред в резултата. Полувремето завърши при резултат 2:3. През второто полувреме Роял успя да затвърди преднината си и така да спечели нови три точки. Краен резултат 3:6.

Последният двубой от 6-тия кръг беше между отборите на Олимпик Литаково и Калчополи. И двата отбора се намират в средата на таблицата и мачът се очакваше да е много равностоен. Така се получи и, двубоят беше изпълнен с много единоборства и хубави изпълнения. Отново липсата на късмет в отбора на Литаково пред завършващият удар го лиши от точките в този двубой. Отборът на Калчополи записа нова победа в лигата. Крае резултат 1:2.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/mini-liga

***Следващият кръг на 29, 30, 31 се отлага, ще се играе на 4, 5, 6 януари!!!

Източник: http://balkanec.bg

Ключови думи: Аматьорска футболна лига

Подобни новини

Коментари (33)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Декември, 22:49

    браво на Зарев!!!!!!!!!!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: мишо 21 Декември, 22:50

    Зарев е номер 1

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 21 Декември, 22:54

    bravo mom4eto e golqm talant jalko 4e ne se razvi

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 22 Декември, 09:12

    Талант е на фона на любителите.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 22 Декември, 10:40

    на фона на любителите ама има качества тоя пич и радва отстрани хората с играта си

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 22 Декември, 12:19

    verno 4e e talant igrae dobre no i ima golqm kasmet no tozi futbol na tova igri6te nqma ni6to ob6to sas deistvitelniq futbol na golqm stadion a i te pravat golemi izqvi i dobri ma4ove sre6tu slabite otbori za6to nemojaha da biqt roqla kade be6e zarev togava 6te gi vidime i kakvo 6te napravat i sre6tu murga6 pak togava 6te kajeme koi sa dobrite futbolisti mnogo rezultaten i dobyr futbolist e nqmam nikakvi lo6i misli za nego pone taka se vijda otstrani a i tehniq iv4o zvezdata im nemoja da probie za6titata na otbora na 4avdar i vratara im ne se otbeleji

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 22 Декември, 12:36

    zarev si svur6i rabotata togava i s 4ovek po malko sled 4erveniq karton pak malko ne im stigna da biqt. roql se radvat pove4e na to4kata i dvata otbora sa stoinostni i imat dobri futbolisti a kompleksarite samo 4akat da se spomene nqkoi i da po4nat da zavijdat i da pluqt

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 22 Декември, 15:29

    ***Следващият кръг на 29,30,31 се отлага, ще се играе на 4,5,6 януари!!! ORGANIZATORITE TE MA4OVETE SA NA 28 ,29 I 30 ZA6TO DA NE SE IGRAQT

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 22 Декември, 15:29

    IMATE GRE6KA V PROGRAMATA

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 22 Декември, 15:30

    NQMA OSNOVATELNA PRE4INA DA SE OTLOJAT MA4OVETE

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete