Петък, 19 Април 2024, 03:09

Резултати и класиране след 9-тия кръг на Аматьорската лига

20 Януари 2013, 21:50
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 7679 66


Първият двубой от 9-тия кръг се изигра в петък. Един срещу друг се изправиха отборите на Чавдар Новачене и Тубонджин. И двата отбора бяха много близо един до друг в класирането и се очакваше доста интересен сблъсък. Отборът на Новачене играе с голямо желание. Първото полувреме завърши при резултат 2:1 за Чавдар, като и двата гола за Новачене успя да отбележи Цветелин Георгиев. Попадението за Тубонджин беше дело на Ивайло. През втората част момчетата на Тубонджин излезнаха доста по мобилизирани, като бързо успяха да изравнят резултата, голът беше дело отново на Ивайло. Мачът вървеше към равенство, но след хубава атака Мартин Марков успя да вкара победния гол за Тубонджин. Краен резултат 2:3.

 Вторият ден на 9-тия кръг започна с двубой между Калчополи и Бохемите. Очакваше се крайно интересен мач с оглед на това, че в отбора на Бохемите личаха нови имена. Играта на Бохемите доста добре се получаваше в началото на мача и само липсата на късмет пред гола ги лиши от възможността да поведат в резултата. В средата на първото полувреме, след хубава контраатака, символичните домакини успяха да открият резултата след красив гол на Анатоли. Бохемите продължиха да атакуват, но доста пропуски пред вратата направи Иво. Отново след контраатака отборът на Калчополи успя да удвои резултата чрез Димитър Антонов. Полувремето завърши 2:0. Втората част Бохемите смениха вратаря си, като той стана полеви играч, продължиха да атакуват и така се оголиха в защита и Райко Влъчков направи резултата класически. До края на двубоя Бохемите успяха да върнат едно попадение, дело на Трифон. Малко преди края Николай Петков от Калчополи успя да се разпише.  Краен резултат 4:1.

Вторият двубой за деня беше между отборите на Мадара и Роял. В отбора на Мадара личаха нови футболисти. Мачът започна доста интересно, като и двата отбора имаха добри въможности за гол. Отборът на Роял-а беше доста по-опитен и много добре разиграваха топката. Голът за тях не закъсня -  след хубава комбинация между Дидо и Павлин Димитров, последният успя да се разпише. Последваха доста пропуски пред вратата на Мадара, докато не се стигна до един прекрасен удар от далечно разстояние на Васил Григоров, който остави безпомощен вратаря на Мадара. Най-доброто положение за символичните домакини изпусна Сашо Сашев. Последваха още пропуски на футболистите на Роял, като вместо да решат бързо мача, те сами си го направиха труден. Полувремето завърши при резултат 0:2. През втората част момчетата на Роял-а се стегнаха и успяха да разгромят противника си. С хетрик се отличи Васил Григоров, по два гола отбелязаха Павлин Димитров, Здравко Атанасов и Цветослав Ботев. Краен резултат 0:9.

Последният двубой за деня беше между водачите във временното класиране Мургаш и Балкан Ветерани. В отбора на Мургаш личеше липсата на ключови играчи, като Ивайло Цветанов, Краси Алипиев и Стоян Боновски. Отборът на Ветераните, този път беше в доста добра селекция, за разлика от предишния кръг. Мачът започна доста трудно за Мургаш, като символичните гости умело се отбраняваха и спираха атаките на Мургаш. В една от атаките обаче не издържаха и Тодор Минковски успя да открие резултата. Така завърши и полувремето. Втората част беше идентична. Ветераните, като по-опитни, доста добре се държаха на терена, обаче отново, след поредната атака на Мургаш, се пропукаха и Цветелин Николов удвои резултата. Така завърши и мачът. Краен резултат 2:0.

Първият мач от неделният ден беше между отборите на Бичкиите и Ред Хартс. Изключително дерби се получи в този мач. Момчетата на Бичкиите излязоха с голямо настроение и го показаха и на терена. Още в началото на мача успяха да поведат в резултата с гол на Краси. Отбора на Ред Хартс усяха да изравнят резултата след автогол. Последваха размени на попадения, което допълнително допринесе за заряда на двубоя. Отбора на Ред Хартс бяха по-опитни и успяха да се доберат до победата. С два гола се отличи Иван Кардашев, един гол успя да вкара брат му Денислав Кардашев. За отбора на Бичкиите се разписаха още Атанас Христов и Гошо Илиев. Краен резултат 3:4.

Вторият мач от неделният ден беше между отборите на Орханиец и Микроак. С оглед на предишните двубой се очакваше Орханиец да победят с лекота. Така беше и днес, отбората на Микроак, не беше от класата на Орханиец и логично загубиха срещата. За отбора на символичните домакини пет гола вкара Борис Райчев, четири добави Иван Мишев, който вече е в топ 3 на голмайсторите на лигата. Редовният реализатор Иван Редовски успя да вкара един гол. С един гол се отличи и Светослав Джезов. Краен резултат 11:4.

Третият двубой беше между Булсан и Олимпик Литаково. Изключително интересен двубой беше предпоследният мач от 9-тия кръг. Сочените за аутсайдери в лигата Булсан, успяха доста да изненадат отбора на Литаково. Първата част завърши при много сериозен аванс за момчетата от Булсан 5:2. Явно момчетата на символичните домакини решиха, че мача е свършил и това им изигра лоша шега. Като момчетата на Литаково успяха да изравнят резултата и спечелиха точката в двубоя. Претенции от Булсан имаха за отменен гол, но последното решение беше на съдята. За отбора на Олимпик Литаково головете отбелязаха Пламен Петков, Цветан Цветанов, Георги Христов, Пламен Весков и Стилян Кръстев. Краен резултат 5:5.

Дербито на 9-тия кръг беше между отборите на Север и Черното Лале. При доста голям зрителски интерес протече двубоя. Мачът започна доста интересно и двата отбора се впрегнаха в сериозна битка. Публиката подкрепяха и овеличаваха зарядя постоянно. Двата отбора се намираха един до друг в класирането и резултата беше решаващ. През първата част, след блестящи намеси и на двамата вратари, резултата се запази 0:0. Втората част започна като двата отбора си размениха два бързи гола, за Черното Лале се разписа Ради Зарев, а за Север Дачи. Отбора на Черното Лале неспираше да обстрелва вратата на символичните домакини, но до гол не се стигна. След едно грубо нарушение, излезна един от най-добрите игричи на Север, Мариан. В ответната атака след нелепа грешка на вратаря на Черното Лале, отбора ан Север благодарение отново на Дачи, успяха да поведат в резултата. След гола на Севера, отбора на Черното Лале настана сериозно напрежение, започнаха да атакуват но действията им бяха доста хаотични. Пет минути преди края на двубоя, Мариан получи жълт картно за не спортсменско нарушение и остави отбора си с човек по-малко за 2 минути. В тези минути Черното Лале, натиснаха още повече, но до гол не се стигна. Краен резултат 2:1. Това е и втората загуба за отбора на Черното Лале в лигата.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/mini-liga

Източник: http://balkanec.bg

Ключови думи: Аматьорска футболна лига

Подобни новини

Коментари (66)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Януари, 22:23

    Tiq Murgash sa gola voda dobre 4e beshe Ивайло Цветанов toi im praveshe igrata,no momcheto trenira v Chavdar Etropole i nemoje da igrae s tezi amatiori. :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Януари, 22:48

    #1 Гола вода, ама айде май досега всички пинахте водичка и още ще пиете.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Януари, 03:50

    #2 stiga pisa be selqk she piiesh ti vodichka skoro

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 20 Януари, 09:04

    Гледайте класирането и си мълчете, добре че са балканец да ви дадът трибуна да изкарвате комплекси.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 20 Януари, 09:51

    #4 Xaxaxa prav si dobre che sa balkanec...za da moje nqkoi da se vidqt na snimki,i da chuqt imenata si pone vednuj v toq jivot:))

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 20 Януари, 11:13

    Днес семчето и компания пак ще разберат какво е да губиш, севера са наточили шпагите :)

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 20 Януари, 12:41

    Ей,Цеки ли си,Барни ли си,а вземи млъкни бе,деебаааа!!!Разваляш имиджа на Мургаш,честно!!!Народа вижда това,което трябва да види!Заради ей такива изпълнения и писаници губите привърженици на отбора!!!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 20 Януари, 12:43

    Севера са шампиониии

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 20 Януари, 13:51

    #7 I toi dojivq nqkoi da govori za nego:))))

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 20 Януари, 16:58

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: #9 Евала :))))))))))

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete