Петък, 26 Април 2024, 02:00

Резултати и класиране след последния кръг на АФЛ Ботевград

4 Януари 2014, 18:30
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4895 44


Последният кръг от първи полу сезон започна със срещата между отборите на Юнивър Джим и Рио Аве. Срещата започна с по-добра игра на отбора на Юнивър Джим и те очаквано спечелиха срещата. Отбора на Рио Аве вече се беше класирал за първата осмица. Точни за отбора на победители се отличиха Цветослав Ботев и Деян Димитров с по два гола. За отбора на Рио Аве точен беше Димитър Георгиев - Бомбата. Краен резултат 4:1

Съботният ден трябваше да започне с мача Светците и Ред Хартс, но отбора на Ред Хартс не се явиха и загубиха служебно. Краен резултат 3:0.

Един от двата важни мача за определяне на първите осем отбора беше втората среща за деня. Един срещу друг се изправиха отборите на Сити и Черното Лале. Отбора на Сити излезна прекалено мобилизиран и до последният съдийски сигнал търсеше победата. Първи успяха да открият резултата момчетата на Сити с гол на Ивайло Наумов. Този гол стресна футболистите на Черното Лале и те заиграха много по-добре и изравнителният гол не закъсня, негов автор беше Ивелин Данчев. Отбора на Сити направи няколко пропуска и не успя да поведе отново в резултата, при една изчистена топка от вратаря на Сити, Радослав Зарев вкара ефектен гол от воле. Така завърши и първата част с крехка преднина за отбора на символичните гости. Още със започването на втората част Иван Драганов успя да изравни резултата. Отбора на Сити и равен резултата го устройваше, но те не спряха да атакуват и да търсят победата, няколко пропуска направиха техните нападатели и това им изигра лоша шега, няколко минути преди края на среща Ивелин Данчев, се откъсна от защитниците на Сити и вкара ефектен гол. Момчетата на Черното Лале виждаха победата в среща, но Тихомир Василев от Сити не мислеше така и успя да изравни резултата секунди преди последния съдийски сигнал и така класира своя отбор в първите 8. Краен резултат 3:3.

Последната среща за деня беше между отборите на Олимпик Литаково и Орханиец. Тази среща беше изненадата на 13-тия кръг на АФЛ. Отбора на Олимпик Литаково изненада своя противник и успя да го победи. Момчетата на Литаково влезнаха много сериозно в срещата, те играеха само за престиж. Момчетата на символичните гости бяха явно подценили отбора на Олимпик, което им изигра лоша шега. герой за отбора на Литаково беше Димитър Харалампиев с четири гола. За отбора на Орханиец хетрик реализира Андрей Андреев. Краен резултат 4:3.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Бичкиите и Мургаш Врачеш. Отбора на Мургаш през цялото време превъзхождаше своя противник и закономерно го разгромиха. Ивайло Цветанов и Марин Георгиев - Чичарито записаха по четири попадения, два гола добави Красимир Алипиев, по един записаха и Ивайло Иванов - Кехмата и Костадин Дамянов. За отбора на Бичкиите точни бяха Борислав Наков и Христо Христов. Краен резултат 2:12. Така отбора на Мургаш запазва първото си място след края на първия полусезон.

Предпоследния двубой от 13-тия кръг беше между отборите на ТПГ "Ст. Панчев" и Север. Отбора на Север нямаше никакъв проблем и постигна най-резултатната среща в лигата. Точни за победители бяха Ивайло Спасов с седем гола, Валентин Цоков и Петко Методиев с по три, Спас Спасов добави четири гола, два гола записа и Христо Христов, по един гол добавиха Георги Георгиев и Николай Ангелов - Чарли. Краен резултат 21:4.

Последната среща от първи полусезон, беше между отборите на Микроак и Племакс. Това беше пряк сблъсък за влизане в първите осем отбора. На момчетата от Микроак и равен резултат ги устройваше, докато символичните гости им трябваше задължителна победа. В началото на срещата момчетата на Микроак седяха по-добре на терена. След една спорна топка, футболистите на Племакс започнаха да спорят със съдята, от което много добре се възползва Йордан Йорданов - Leo Dachi и успя да открие резултата. След този гол Микроак успокоиха играта и контролираха мача, малко преди края на първата среща обаче Григор Вутов изравни резултата със страхотен удар. Полувремето завърши при резултата 1:1. Втората част отново започна по-добре за отбора на Микроак, но само добрите намеси на вратаря на Племакс ги лиши от гола. Мачът се развиваше добре за Микроак, а футболистите на Племакс търсеха гола по всякакъв начин. Малко преди края на срещата след едно неразбирателство в отбора на Микроак, най-съобразителен се оказа Пламен Данчев и даде преднина за своя отбор. Този гол прекърши изцяло Микроак и те направиха много грешки. Григор Вутов реши всичко в мача с трети гол, като до края на срещата отново той добави още две попадения. Краен резултат 1:5. Така напред продължава отбора на Племакс.

Пълна статистика от мачовете, класиране за голмайстор търсете на адрес http://balkanec.bg/afl-botevgrad

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2013

Подобни новини

Коментари (44)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 4 Януари, 18:53

    Много добър мач направиха Литаково :)))

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 4 Януари, 18:57

    Рафи най ми хареса от Орханиец, яката фенка :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 4 Януари, 19:11

    Лаленцето са си отборче, Семчето ги е научил как се играе черно тото!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 4 Януари, 19:44

    :x

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 4 Януари, 19:44

    Тоя Ивайло Наумов ги носи на гърба си Сити-то! Браво машина!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: razbiva4a na pytki 4 Януари, 19:45

    laletata pak sa prodadoxa da eba i vra4e6kite prasetaaa :x _L_

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 4 Януари, 19:58

    Абе Рафи няма да спи тая вечер, Литаковци какво направихте, та и разбихте деня, засрамете се малко!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 4 Януари, 20:21

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Grozen 5 Януари, 14:44

    Nai uredeniq mach v istoriata na turnira.nakraq se razbraha da im vkarat gol.vidqh go s ochite si

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 5 Януари, 14:45

    Blagovest go nqmashe!!! Tova kakvo vi govori! Guzen negonen bqga!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete