Четвъртък, 25 Април 2024, 11:57

Резултати след срещите от 6-тия кръг на АФЛ Ботевград

28 Февруари 2015, 15:12
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 4613 55


Днес се изиграха първите две срещи от 6-тия кръг на АФЛ Ботевград. В първата среща един срещу друг се изправиха отборите на Бичкиите и Бате Борисов. Очакваше се отбора на Бате Борисов да няма никакъв проблем в тази среща и да вземе лесна победата. Личеше отсъствието на доста играчи от отбора на Бате Борисов. Още след първия съдииски сигнал те наложиха своята игра и доминираха на терена. Първи откри резултата Тодор Маринов. Този гол успокой символичните гости и даде допълнителна увереност в играта им. До края на първата част те успяха да си осигурят комфортна преднина - 1:4. Втората част, момчетата от Бичкиите започнаха много мобилизирани и след пет минути игра, успяха да намалят резултата с два гола на Бенчо Бенчев. Отбора на Бате Борисов се стегна и започна отново да доминира на терена, но нямаха шанс пред гола. Към края на мача отбора на Бате Борисов отпадна физически и от това се възползваха момчетата на Бичкиите. Бенчо Бенчев вкара изравнителния гол с ефектна задна ножица, а Вальо Цоков и Иван Манов донесоха победата за своя отбор. Краен резултат 6:4.

Втората среща беше между отборите на Ред Хартс и Мургаш Врачеш. В отбора на Ред Хартс липсваше титулярният им страж, като на вратата застана Видин Велчев. След началния сигнал, отбора на Мургаш се опита с изстрели от далечно разстояние да преодолее не опитния вратар, но Видин не им даде шанс. Отбора на Мургаш седеше по-добре на терена и имаше леко преимущество. Момчетата на Ред Хартс играеха по своя начин и не се притесняваха от това, че техният противник ги пресира. В края на първата част, след една грешка в защитата на Ред Хартс, Цветелин Николов успя да открие резултата в полза на Мургаш. Така завърши и първата част. Второто полувреме титулярния страж на Ред Хартс вече беше в игра и внесе допълнително спокойствие в играта на своя отбор. През второто полувреме играта беше много равностойна, като отбора на Ред Хартс имаше мал шанс пред гола, веднъж уцелиха и напречната греда. Момчетата на Мургаш в пореден мач направиха доста пропуски и си направиха мача труден до последната минута. Краен резултат 0:1.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Изток 2014 и Племакс. Това беше второто дерби на шестия кръг на АФЛ Ботевград. В първия полусезон, момчетата на Изток измъкнаха победата с 3:2. В отбора на Племакс личаха липсата на основни играчи и това до някъде улесни задачата на Изток. Мачът беше важен и за двата отбора, с оглед на класирането и позицията им, победителя щеше да затвърди третото си място в лигата. Мачът започна доста по-резултатно за отбора на Изток, като на полувремето се оттеглиха с комфортна преднина от три гола, автори на головете бяха Димитър Харалампиев и два гола на Деан Велчев. Втората част започна по-силно за отбора на Племакс, като още в самото начало много добре се възползваха от численото си превъзходство след жълт картон на Ивелин Цветков и Цветослав Ботев, върна едно попадение. Този гол даде увереност на Племакс и те бързо успяха да вкарат и втори гол, негов автор беше Иван Редовски. Тези голове разстроиха играта на Изток и преобладаваха препирните със съдията и играчите на противника. След поредното единоборство Димитър Харалампиев и Марян Маринов получиха сини картони. Племакс отново се възползва от численото си превъзходство и Цветослав Ботев изравни резултата. В самият край на мача Иван Редовски засече майсторско подаване на Цветослав Ботев и донесе победата на Племакс. Краен резултат 3:4.

Втората среща беше между отборите на Север и Даката Юнайтед. Отбора на Даката в тази среща започна без титулярният си вратар, както и без нито една смяна. Още в първата минута Марио Георгиев разстреля вратаря и изведе своя отбор напред. Този гол явно отпусна момчетата от Север, и футболистите на Даката наложиха своята игра и стигнаха до пълен обрат само след 10 минути игра, те водеха с 1:4. Головете за Даката реализираха Слави Цветков два гола, по един добавиха Калоя Цагарски и Еди Вутов. В отбора на Север настъпи пълна неразбория и играта им въобще не вървеше. Пет минути преди края на първото полувреме, защитниците на Даката направиха две нелепи грешки и върнаха отбора на Север в играта. След двата гола на Север, те заиграха много по-добре и на почивката вече водеха с един гол преднина. През втората част отбора на Север не допусна изненада и разгроми своя съперник. Христо Илиев реализира пет попадения, Радко Асенов добави три гола, Ангел Бадев два, един добави и Марио Георгиев. Краен резултат 12:6.

Последния двубой беше между отборите на Микроак и Върколаците. Отбора на Микроак имаше за съперник най-силният до момента отбор в лигата. Отбора на Върколаците беше почти в пълен състав и в пореден мач показа, че във всяка среща не подценява своя противник дори за минутка. Още от самото начало успяха да си осигурят комфортна преднина с голове на Борис Райчев, Радослав Петров и Иван Иванов. По всичко личеше, че отбора на Микроак ще бъде разгромен, все пак момчетата на Микроак се опитаха да играят своята игра в един момент и стигнаха и до две попадения дело на Радослав Цветанов. Отличен мач за победителите направи Борис Райчев, който реализира четири попадения, Иван Иванов и Цветомир Ралков добавиха по два гола, по един записаха Радослав Петров, Васил Григоров и Цветелин Драганов. Краен резултат 2:12.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (55)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 16:31

    77

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 18:20

    Бичкиите мачкаатт :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 18:45

    Къци е номер 77 най добрия

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 19:22

    Само къци

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 20:16

    Къци напуска племакс

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 20:17

    Много ще липсващ на лигата

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 22:49

    DAkata- Sever X shte zavurhat :D

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 23:40

    Кацара може да напусне , но остава вечно в нашите сърца.Къци молим ти се остани.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 1 Март, 00:29

    Пияница долна

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 1 Март, 00:51

    Severa shte si biqt s mnogo dakata sa slabi mnogo

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete