Петък, 29 Март 2024, 15:32

Резултати след срещите от четвъртия кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

25 Ноември 2018, 20:53
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1848 2


Днес паралелно с турнира за Купата на Северозапада се изиграха и двубоите от 4 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. Въпреки натоварения график, срещите от надпреварата се проведоха без особени затруднения. Ботевград отново беляза един от дните, в които футболната еуфория бе обвзела града.

В първия двубой за деня трябваше да играят Козаро и Мургаш Врачеш. Двете страни обаче постигнаха споразумение помежду си и имайки предвид обстоятелствата срещата бе отложена.

Така кръгът бе открит от отборите на Микроак и Черното лале. Мачът бе от голямо значение и за двете страни, но очакванията за завързана битка не бяха опровергани. Символичните домакини стартираха уверено и натрупаха хубава преднина от 3 гола, докато "лалетата" отново показаха припряност и липса на идея в предни позиции. В даден момент от срещата обаче дойде и отговора на Черното лале, а мачът бе на път да стане много труден за Микроак. Символичните домакини обаче не позволиха на емоциите да нарушат играта им и със спокойно темпо и висока резултатност в атака успяха да си спечелят нови три точки, които да вдъхнат увереност на момчетата в отбора. Краен резултат 7:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

Във втората среща един срещу друг се изправиха Йънг Бойс и Сименс. Прогнозите за зрелищен сблъсък оправдаха очакванията и въпреки по-скромните възможности на двата отбора, на терена се получи изключително интересен двубой. Представителите на двете страни хвърлиха доста усилия в опита си да спечелят. Темпото на игра бе високо и зрителите успяха да видят доста футбол в продукцията, която изнесоха отборите. Тимът на Йънг Бойс имаше по-добрите положения и закономерно водеше в резултата. Във финалните минути обаче момчетата от Сименс показаха хъс и броени минути преди края резултатът бе равен. Символичните домакини обаче запазиха хладнокръвие и успяха да измъкнат победата в късните минути, записвайки своя дебютен успех в надпреварата. Краен резултат - 4:3. Статистика от срещата може да намерите тук.


Третия двубой бе между Никсметал Груп и Отряд Армейци. Отново футболните любители имаха честта да се насладят на спектакъла, който двата отбора спретнаха. Двубоят бе изключително оспорван и закономерно високото напрежение доведе и до неприятни сблъсъци и картони, които обаче не са новост във футбола. Срещата вървеше гол за гол, но на полувремето символичните домакини имаха крехка преднина от едно попадение. След почивката тимът на Никсметал Груп успя да запази аванса си и с кански мъки се добра до четвъртия си пореден успех, с който се превръща в поредния тим със сериозна заявка за първото място. Краен резултат - 3:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

В четвъртата среща играха Феърплей Мездра и Сириус. Тенденцията в днешния ден бе спазена за пореден път и двете страни заформиха поредното дерби, в което изходът не се знаеше до последно. Отборите изнесоха много силен двубой, в който ясно личаха завидни футболни умения, придружени с много борбеност и желание. Мачът премина изключително оспорвано и отново срещата вървеше гол за гол, като малко преди последния съдийски сигнал резултатът бе равен 3:3. С оглед силното представяне и на момчетата от Мездра и на борбения тим на Сириус изглеждаше, че двата отбора заслужено ще си поделят точката. Тогава обаче представителите на Феърплей Мездра хвърлиха бомбата и шокираха опонента си, след като успяха да отбележат и победиха в добавеното време, превръщайки се във втория тим с четири победи от четири мача. Краен резултат - 4:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

Кръгът закриха отборите на Сенсата и Грамаде Скравена. Тимът на Сенсата най-после успя да излезе от тежкото положение, в което бе поставен и постигна убедителен успех в доста резултатен двубой. Символичнтие домакини захапаха здраво отбора на Грамаде Скравена още от първата минута, което от своя страна им донесе  хубава преднина и обезвери момчетата от Грамаде. Отговорът на символичните гости така и не дойде и съвсем заслужено победата отиде в лагера на Сенсата, който може да намери поводи за оптимизъм след първата си победа за тази година. Краен резултат - 12:6. Статистика от срещата може да намерите тук. 

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Цоцо ракетнио 26 Ноември, 04:23

    Кафе-бар и магазин"Лачо,вълчето енд КО" -Паланка пуска куверти за Нова година 5лв.на калпак отрязването е гарантирано, след полунощ масово преплуване на Бебреш.

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Ноември, 08:26

    Предлагам другата седмица да има награждаване и да дадете купата на вРачеш, че вчера пак са трети!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete