Четвъртък, 18 Април 2024, 06:16

Резултати след срещите от десети кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

13 Януари 2019, 21:13
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1997 5


Днес (13 януари) се изиграха двубоите от 10 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. След продължителната зимна пауза около Коледни и Новогодишни празници, дойде моментът, в който надпреварата да бъде подновена с пълни сили. Имайки предвид програмата и заформящите се сблъсъци, очакванията за старта на футболната 2019 година бяха завишени.

Още с първото дългоочаквано съперничество обаче, разочарованието настъпи сред футболните любители. По програма трябваше да се срещнат два от основните конкуренти за призовите места - Феърплей Мездра и непобедения досега Козаро. Двубоят обаче не се проведе, тъй като момчетата от Мездра не се явиха и по този начин победата бе служебно присъдена за Козаро. Това на практика отвя още един от сериозните претенденти за първото място. Краен резултат - 0:3.

Така първата среща за деня бе между Йънг Бойс и Отряд Армейци. Двубоят между двете страни успя да замести по брилянтен начин плануваното откриващо дерби, като предложи не по-малко качествен футбол, придружен с дузина емоции. Тимът на Йънг Бойс беляза срещата с вдъхновяващо начало и след първото полувреме водеше с 3:0. През втората част обаче отборът на Отряд Армейци успя да се справи с кризата в редиците си и заигра по-уверено. Подемът на "червените" стартира с две попадения, които  върнаха интригата в срещата. Символичните домакини успяха да отбележат четъврти гол във вратата на опонента си, но това не сломи "армейците", които продължиха активно да преследват успеха със силни финални минути изтръгнаха победата. Краен резултат - 4:5. Статистика от срещата може да намерите тук.

Втори един срещу друг се изправиха Микроак и Сименс. Интрига в срещата имаше само през първите минути, когато и двата отбора имаха сериозни затруднения с продукцията си. В хода на мача обаче тимът на Микроак наложи своето темпо на игра и в остатъка от времето разгроми съперника си. Краен резултат - 16:1. Статистика от срещата може да намерите тук.

Дербито на кръга, очаквано с голям интерес, бе между Мургаш Врачеш и Никсметал Груп. За съжаление зрителите не успяха да видят онова свирепо съперничество, на което сме свикнали да ставаме свидетели. Шампионите продължиха с безапелационното си представяне и не сбъркаха в поредния си важен мач. Двубоят премина под диктовката на Мургаш, който се отчете със здрава игра в защита и успешно нападение. При малкото си създадени възможности за гол, отборът на Никсметал Груп показа слаба психика и не успя да преодолее съпротивата на своя съперник. Така победата съвсем заслужено отиде в лагера на Мургаш, който прави още една сериозна крачка към трети пореден триумф в надпреварата. Краен резултат - 6:0. Статистика от срещата може да намерите тук.

В четвъртия двубой за деня играха Сенсата и Черното лале. Поредният сблъсък, който бе чакан с интерес, не отговори на очакванията за равностойно представяне. Тимът на Сенсата наложи тотален контрол над събитията на терена и не допусна никакъв отпор от страна на съперника си. Победата дойде след като символичните домакини стартираха настървено и още в първите минути материализираха предимството си с попадения. Това тотално сбърка сметките на "лалетата", които продължават да търсят пътя към успешно представяне. Краен резултат - 7:1. Статистика от срещата може да намерите тук.

Закриващата среща между Сириус и Грамаде Скравена също премина без никакви изненади. Тимът на Сириус записа втория си успех в надпреварата, след като тотално разпиля противника си. Символичните домакини не само записаха три точки, но го направиха по изключително категоричен начин, без да оставят съмнения кой е по-добрия отбор на терена. Краен резултат - 28:1. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (5)

  • Отговори (0) (3)
    1. добавен от: Анонимен 14 Януари, 03:16

    Тоя лига е комедия

  • Отговори (3) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Януари, 07:12

    По добре комедия отколкото като теб трагедия

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Януари, 09:41

    Шивача се измъкна!

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Януари, 16:58

    Шивачката го наи умее това селско упражнение.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Януари, 21:43

    Майка ти е комедия и трагедия

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete