Петък, 19 Април 2024, 06:27

Резултати след срещите от десетия кръг на АФЛ Ботевград

20 Декември 2014, 19:11
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 5220 36


Днес започнаха срещите от 10-тия кръг на АФЛ Ботевград. В първата среща един срещу друг се изправиха отборите на Племакс и Бичкиите. В този кръг момчетата от Племакс имаха доста лесен противник и нямаха никакви проблеми в срещата. Мачът мина спокойно и под тях контрол. Както във всеки мач, отбора на Бичкиите първи успя да отбележи гол, но за много кратко време задържа преднината си. Автор на гола беше Мартин Ангелов. Футболистите на Племакс след получения гол успяха да разгромят своя съперник. Голмайстора на отбора Здравко Атанасов успя да вкара осем гола, хеттрик реализира Никола Лалев, един добави и Николай Арбов. За Бичкиите точен беше Борислав Нанков с два гола. Краен резултат 12:3.

Втората среща беше между отборите на Мургаш Врачеш и Върколаците (Villa Mark). Преди началото на срещата в отбора на Върколаците се видя липсата на един от лидерите на отбора Веско Руменов. Още в самото начало и двата отбора останаха с човек по-малко, като за грубо нарушение срещу Красимир Алипиев, Ивайло Златев получи жълт картон, потърпевшия също беше санкциониран заради реплика. Още в следващата атака Цветомир Ралков получи син картон, заради нарушение срещу Ивелин Данчев, така отбора на Върколаците остана само с трима полеви играчи. Момчетата от Мургаш не се възползваха от численото си предимство и не успяха да поведат в резултата. След изтичане на наказанията, футболистите на Върколаците имаха няколко възможности за гол, но не успяха да отбележат. След добър пас на вратаря на гостите, към Васил Григоров, той успя по перфектен начин да овладее топката и страхотен изстрел не остави никакви шансове за вратаря на Мургаш. След този гол играчите на Върколаците наложиха пълен контрол на мача. Последва и дузпа в тяхна полза след нарушение на Христо Христов срещу Ивайло Иванов - Кехмата. Зад топката застана Васил Григоров и не сгреши. Този гол предизвика още повече грешки в отбраната на Мургаш и Борис Райчев открадна топката при изнасянето от страна на защитниците, с хубав пас намери Красимир Алипиев и той останал очи в очи с вратаря не сгреши. Полувремето завърши при резултат 0:3. В началото на втората част, Райко Влъчков успя да намали преднината на Върколаците, но радостта му беше твърде кратка. Деян Димитров още в следващата атака майсторски преодоля вратаря на Мургаш. В средата на втората част, Мургаш получиха възможност да изпълнят дузпа и Райко Влъчков не сгреши. Отбора на Върколаците се отпуснаха и допуснаха и трети гол в своята врата дело на Цветелин Николов. Така мача стана крайно интересен до последните минути. Отбора на Върколаците минути преди края реши всичко в срещата с втори гол на Красимир Алипиев, след хубав пас на Деян Димитров. Краен резултат 3:5.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Ред Хартс и Даката Юнайтед. Футболистите на Ред Хартс имаха лесен съперник в този кръг. Още от самото начало момчетата на Ред Хартс наложиха своята игра и мачът протече изцяло по техен контрол. Отличен мач направи Павел Димитров с четири гола, два добави и Цветко Павлов.Краен резултат 6:0.

Втората среща беше между отборите на Север и Сенсата. Момчетата на Север имаха сравнително лесен съперник в този кръг и се нуждаеха от задължителна победа, за да се изкачат на второ място в лигата. Момчетата от Сенсата обаче бяха амбицирани и започнаха много добре срещата. И двата отбора имаха своите шансове за гол в началото на срещата, но по-опитния отбор на Север първи успя да вкара гол, автор на гола беше Ангел Бадев. След този гол Север успокоиха играта и последваха два гола на Спас Спасов. Футболистите на Сенсата нямаха шанс пред гола, докато играта на Север вървеше и те решиха всичко в тази среща с гол на Радко Асенов. До края на мача хеттрик реализираха Спас Спасов и Ангел Бадев, почетния гол за Сенсата реализира Йонко Ненчев. Краен резултат 8:1.

Последната среща от 10-тия кръг беше между отборите на Микроак и Бате Борисов (Трудовец). В отбора на Микроак личеше наличието на нов вратар. Срещата започна много силно за Микроак и до средата на първата част успяха да поведат с 3:0. Автор на головете беше Йордан Йорданов и два гола на Кристиян Василев. Така завърши и първата част. Втората част започна с бърз гол на Теодор Бочев, но радостта на Бате Борисов, беше твърде кратка, защото Радослав Цветанов бързо върна преднината на своя отбор. В последните десет минути на срещата футболистите на Бате Борисов направиха пълен обрат в срещата с нови два гола на Теодор Бочев, един гол на Николай Бончев, Тодор Маринов и Тихомир Петков. Йордан Йорданов - Лео Дачи върна един гол, но той не беше достатъчен и така загубиха срещата. Краен резултат 5:6.

 Последната среща за деня, беше отложения мач между Изток 2014 и Черното Лале. Едно от дербитата на 10-тия кръг в АФЛ. Отбора на Изток се намира в много добра форма и в миналия кръг го доказа срещу отбора на Племакс. Още от самото начало на мача и двата отбора се вкопчиха в истинска битка. Голови положения се редуваха и пред двете врати. Светлин Семков в средата на първата част даде преднина на своя отбор. До края на полувремето момчетата на Изток успяха да изравнят резултата с гол на Ивелин Цветков. Така завърши и първата част. През втората част нито един от двата отбора не успя да вземе превез в играта. Първо отбора на Изток успя да поведе с гол на Димитър Харалампиев. Последва изравняване на резултата с гол на Иван Николов. До края двата отбора си размениха по още един гол и заслужено поделиха точките в тази среща. Точен за отбора а Изток беше Неделин Костадинов, а за Черното Лале втори гол вкара Светлин Семков. Краен резултат 3:3.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (36)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Декември, 20:57

    Ех вълците прецакахте празника на Фърги, сега не може да си заколи прасето на 25-ти

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Ivelin Danchev (Myrgash) 20 Декември, 21:29

    Shte vi zakolim i vas sus vse praseto :wink: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Декември, 22:08

    Ai nazdrave :D :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 21 Декември, 08:00

    Мургаш са на двуразови всеки ден, няма да има прошка за никой отбор вече!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 21 Декември, 11:18

    Истината е, че Върколаците имаха късмет... защото Мургаш неможа да си вкара положенията...

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 21 Декември, 11:18

    Футбола е игра на голове...

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 21 Декември, 11:39

    Тия Мургаш нямаха удар към Маринчо, за какви положения говориш 5? Погледни един път реално нещата.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 21 Декември, 12:02

    Какви Варкоци сте нз ако не е краси сте пълни Помяри

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 21 Декември, 12:12

    Това да те бият с бишви играчи е гадно, нали мургаш!!!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 21 Декември, 17:03

    "pomqr" smelost da go kajesh na nqkoi v ochite negramotniko?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete