Сряда, 24 Април 2024, 14:50

Резултати след срещите от единадесетия кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

20 Януари 2019, 18:26
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2015 2


Днес (20 януари) се проведоха двубоите от 11 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. След като миналата седмица надпреварата поднови сили за новата 2019 година, футболните битки продължиха своя ход и в днешния неделен ден.

В първия спор за деня един срещу друг се изправиха Козаро и Йънг Бойс. С оглед състоянието на двете страни, очакванията за откриващия сблъсък на надпреварата донякъде бяха оправдани. През първото полувреме станахме свидетели на ожесточено съперничество, придружено с високо темпо на игра и най-вече равностойно представяне. След почивката обаче тимът на Козаро успя да превключи предавката и наложи контрол върху събитията на терена. По този начин символичните домакини се поздравиха с победата и затвърдиха амбициите си за класиране сред първите три. Краен резултат - 6:1. Статистика от срещата може да намерите тук.

Дербито на кръга бе представено от Никсметал Груп и Микроак. Двата отбора излязоха един срещу друг в мегасблъсъка на футболния уикенд. В основата на високия заряд в спора помежду им лежеше идеята за място в топ 3. Двата отбора се хвърлиха в люта битка и до голяма степен оправдаха реномето си. Срещата стартира по-добре за тима на Микроак, който показа високо ниво на концентрация и със здрава игра в защита бе затворил потстъпите към своята врата. Символичните гости се отчетоха и с добра игра в нападение, която им донесе хубава преднина от две попадения до полувремето. След като съперничеството бе възобновено, отборът на Никсметал Груп показа ново лице. "Зелените" заиграха агресивно и демонстрираха желание да променят развоя на събитията. Символичните домакини успяха да разпечатат вратата на опонента си, а обстановката на "Никсметал Арена" се нажежи. Отборът на Микроак успя да запази хладнокръвие и с нови силни моменти в продукцията си овладя ситуацията и напълно заслужено грабна победата в неделното дерби. Краен резултат - 1:5. Статистика от срещата може да намерите тук.

В третия двубой за деня се срещнаха Отряд Армейци и Сенсата. Двете страни отговориха на предизвикателството подобаващо и спретнаха вълнуващ футболен сблъсък. Изходът от това съперничество не бе ясен до последния момент, а пламъкът на интригата се запази до самия край на срещата. Двата отбора се отчетоха с изключително равностойно представяне на терена, а равният резултат на полувремето само потвърди това. През втората част "червените" дръпнаха в резултата, но последвалата мигновена реакция от страна на Сенсата придаде нова искра в двубоя. След кратка вълна от нови оспорвани минути на терена , тимът на Отряд Армейци успя да си върне водачеството. "Червените" удържаха на натиска през оставъщото време и така записаха нови важни три точки в актива си. Краен резултат - 3:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

Четвърти помежду си играха Черното лале и Мургаш Врачеш. "Лалетата" имаха известни кадрови проблеми в състава си, но противно на очакванията не изиграха никак лош двубой. Шампионите показаха надмощие и поведоха след близо 10 минути игра. Последва нов миг на въодушевление в играта на Мургаш и разликата нарастна стабилно. В отговор на предизвикателството отборът на Черното лале не се предаде и със силно представяне в заключителните минути от срещата до някаква степен върна интригата. Силите на "лалетата" обаче не бяха достатъчни да спрат устрема на "синята машина" и така след последния съдийски сигнал поредната победа замина стремглаво в лагера на Мургаш Врачеш. Краен резултат - 3:7. Статистика от срещата може да намерите тук.

В петия двубой се изправиха Сименс и Сириус. Представителите на Сириус се възползваха по най-добрия начин от идеалната програма пред себе си и записаха поредна победа, която донесе нови важни точки в актива на отбора. Кризата за Сименс продължава своя ход и своевременно засилва негативните прогнози за бъдещето на тима. Краен резултат - 2:8. Статистика от срещата може да намерите тук.

Кръгът бе закрит от Феърплей Мездра и Грамаде Скравена. Пътят на изненадата отново бе мощно подрязан, след като тимът на Феърплей Мездра се върна в надпреварата с пълни сили. Двубоят срещу непретенциозния Грамаде Скравена не създаде никакви трудности за момчетата от Мездра. Символичните домакини подходиха сериозно и агресивно, с което максимално улесниха положението си. Това означава, че Феърплей Мездра продължава активното съперничество с останалите основни конкуренти за топ 3. Краен резултат - 15:5. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Януари, 20:55

    Има ли шивачи от Скравена :)

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 21 Януари, 06:19

    Да си вземем няколко стека и две торти

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete