Четвъртък, 25 Април 2024, 22:26

Резултати след срещите от осми кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

19 Януари 2020, 19:39
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1717 1


В неделя (19 януари) се изиграха двубоите от 8 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. Преди началото на битките, обстановката бе леко приповдигната и с оглед обещаващата програма, сблъсъците бяха очаквани с интерес.

В откриващата среща за деня се срещнаха Балкан Юноши и Сименс. Дербито от дъното на класирането даде хубав старт на кръга, след като предложи интересно съперничество. Тимът на Балкан Юноши започна по-добре и поведе, като успя да съхрани аванса си през цялото полувреме. Въпреки опитите си символичните гости така и не намериха път към вратата. След почивката обаче момчетата от Сименс промениха облика на своето представяне и започнаха да оказват натиск върху съперника си. Това доведе до изравяване а в последствие и до пълен обрат за Сименс, които се поздравиха с втория си успех от началото. Краен резултат - 1:3. Статистика от срещата можете да намерите тук. 

Втори един срещу друг, в друг вълнуващ и дългоочакван сблъсък, се изправиха Отряд Армейци и Сириус. Определено предварителните очаквания за зрелище бяха оправдани и двубоят предложи качество, емоция и всичко онова, което футболната игра може да предостави на своите почитатели. "Жълто-сините" белязаха по-добър старт и поведоха в резултата, но в последствие "червените" се добраха до пълен обрат. Гонитбата обаче продължи до самия край, след като отборите постоянно си разменяха попадения, а играчите на Сириус на два пъти успяваха отново да си върнат водачеството. След доза игра на нерви и психика, все пак момчетата от Сириус успяха да покажат характер и пречупиха коравия си опонент, който определено демонстрира добра форма напоследък. Победата пък бе изключително ценна за тима на Сириус, който вече е с равни точкови показатели с първия Мургаш и вече се намира на второто място. Краен резултат - 4:5. Статистика от срещата можете да намерите тук. 

Краят на кръга бе сложен след кулминацията в днешния спектакъл и дербито на върха между Никсметал Груп и Мургаш Врачеш. Сблъсъкът резонно бе чакан с голям интерес, с оглед старата вражда между двата съперника. Шампионите демонстрираха силен дух и започнаха вдъхновяващо, след като поведоха с 2:0 след три минути игра. Постепенно тимът на Никсметал Груп си стъпи на краката и започна да напипва почвата. Символичните домакини разпечатаха мрежата на своя съперник пет минути, след инкасираха второто попадение, а до края на полувремето се добраха и до равенство. По всичко личеше, че спорът ще бъде разрешен през второто полувреме. За съжаление обещаващият двубой сякаш спря развитието си и през втората част до повече изненади не се стигна. Двата тима продължиха доста предпазливо и въпреки създалите се ситуации, двамата вратари бяха на ниво и до нова промяна на резултата така и не се стигна. Със сигурност и Никсметал Груп и Мургаш Врачеш можеха да бъдат от страната на победителите, след като няколко фини пропуска в полза на двете страни ги лишиха от тази възможност. Със сигурност обаче все още нищо не е решено, а развръзката в АФЛ Ботевград 2019/20 предстои тепърва! Краен резултат - 2:2.  Статистика от срещата можете да намерите тук. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Януари, 20:28

    Оправетете. Класирането

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete