Петък, 29 Март 2024, 12:59

Резултати след срещите от първи кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

4 Ноември 2018, 19:43
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2532 17


Днес бе дадено началото на поредното издание на Аматьорска футболна лига - Ботевград. Настроението бе приповдигнато през целия ден, а слънчевото време и перфектните условия, предложени от организаторите превърнаха днешния ден в празник за ботевградския футбол. Надпреварата стартира ожесточено, като още от самото си начало станахме свидетели на много качествени футболни двубои, а сензациите също не липсваха. 

Октриващата среща за деня бе тази между един от новите участници - Феърплей Мездра и вече опитния тим на Сименс. Двата отбора сътвориха интересен спектакъл и се превърнаха в перфектен пример за това какъв заряд представялва аматьорската лига. Срещата премина през много перипетии и обрати. След много оспорван двубой все пак момчетата от Мездра се наложиха над Сименс със 6:5. Статистика от срещата може да намерите тук.

Втори помежду си се изправиха  Мургаш Врачеш и дебютантът Отряд Армейци. Съвсем закономерно шампионите от миналото издание на лигата отговориха на високите очаквания към тях и се справиха без проблем срещу неопитния си съперник. Интригата в срещата липсваше, като символичните домакини взеха своето от днешния мач и стартират с убедителен успех. Краен резултат - 13:2. Статистика от срещата може да намерите тук. 

В третия двубой за деня един срещу друг играха Сириус и Микроак. Изненадата на кръга вече бе факт. Тимът на Сириус спечели противно на очакванията срещу доста по-опитния си съперник, който е един от най-стабилните участници в надпреварата и всяка година се бори за призовите места. По всичко изглеждаше, че тимът на Микроак подцени своя опонент, а това в последствие изигра лоша шега на отбора. В състава на Микроак личаха и нови имена, като вероятно  играчите ще имат нужда от време, за да се сработят. Тимът на Сириус пък се отчете с много стабилно представяне и в атакуващ и в защитен план, като умело се възползва от впускането на своя противник в предни позиции и хладнокръвно наказваше грешките му. Придружено със стабилна игра в защита момчетата от Сириус не оставиха особено много пролуки в своята защита и така заслужено победиха и стартираха с важен успех. Краен резултат - 5:3. Статистика от срещата може да намерите тук. 

Четвърти се изправиха отборите на Никсметал груп и Черното лале. Двете страни също заформиха доста интересен и завързан сблъсък, който предложи и стабилна порция емоции на многобройните зрители около игрището. Символичните домакини започнаха по-силно и успяха да поведат с два гола. Последва реакция от страна на "лалетата" и резултатът неслед дълго бе равен. През второто полувреме двата отбора хвърлиха доста усилия, за да спечелят. Момчетата от Никсметал груп отново си върнаха преднината и въпреки, че позволиха изравняване малко след това, в крайна сметка намериха сили да спечелят мача в заключителнтие 10 минути. Краен резултат - 4:3. Статистика от срещата може да намерите тук. 

Предпоследният двубой за деня предвещаваше интересен спектакъл. Той бе между отборите на Козаро и Сенсата. Мачът започна като по вода за играчите на Сенсата, които поведоха с ранен гол, а малко по-късно изработиха червен картон за вратаря на Козаро, който улови топката извън наказателното си поле. При получената възможност символичните гости удвоиха преднината си и по всичко изглеждаше, че съперникът им е обречен. Козаро обаче не се предадоха и през второто полувреме заиграха по друг начин. Символичните домакини превключиха оборотите и стартираха усилена работа по обрата, който бе факт 9 минути преди края на срещата. В крайна сметка играчите на Козаро затвърдиха успеха си с още един гол и така грабнаха победата след поредния вълнуващ сблъсък. Краен резултат - 4:6. Статистика от срещата може да намерите тук. 

Кръгът бе закрит от отборите на Йънг Бойс и Грамаде Скравена. Това бе дебютно участие и за двете страни, но те по никакъв начин не показаха притеснения от този факт. В интерес на истината отборите изиграха интересен двубой, в който имаше какво да се види. Тимът на Грамаде Скравена започна по-добре и натрупа аванс от два гола на полувремето. След почивката добрата игра на символичните гости продължи и с нови две попадения сякаш изходът вече бе ясен. Силни минути за Йънг Бойс обаче върнаха отбора в мача, като разликата бе намалена само на един гол. Отборът на Грамаде Скравена запази хладнокръвие в крайна сметка и грабна победата, без да допусне грешка. Краен резултат - 3:6 . Статистика от срещата може да намерите тук. 

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (17)

  • Отговори (6) (2)
    1. добавен от: Анонимен 4 Ноември, 20:44

    Козаро са подали за регистрация на нов отбор Козаро Семков 2 :)

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 4 Ноември, 20:47

    Козаро Семков

  • Отговори (5) (0)
    3. добавен от: Анонимен 4 Ноември, 21:13

    Семчеее клопа ти нещо дъската яко и Коко те изгони отвсякъде че видя че нищо не става от тебе

  • Отговори (5) (0)
    4. добавен от: Анонимен 4 Ноември, 21:35

    Направи си отбор Семков за да може да играе някаде :)

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Спанака 4 Ноември, 21:57

    Лудите жабета Паланка Скравена ще мачкат!!!

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Анонимен 5 Ноември, 00:52

    Микрото пада тоя сезон

  • Отговори (2) (0)
    7. добавен от: Анонимен 5 Ноември, 06:13

    Семчето ще иде в Йънг Бойс и ще го прекръсти Светли Суарез Бойс

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 5 Ноември, 10:47

    Хайде семче чакаме те в иънг боис

  • Отговори (2) (0)
    9. добавен от: Анонимен 5 Ноември, 15:37

    Otrqd Armeiici hahahahahaah

  • Отговори (1) (0)
    10. добавен от: Анонимен 5 Ноември, 16:40

    Семчето ще ходи да си продава цигарите

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete