Петък, 19 Април 2024, 16:42

Резултати след срещите от първи кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

10 Ноември 2019, 23:00
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1549 3


Днес бе дадено началото на АФЛ Ботевград 2019/20. С приповдигнато настроение се проведоха и срещите от 1 кръг на надпреварата, а днешният ден се превърна в поредния хубав радостен повод за любителите на мини футбола в града.

Първи един срещу друг се изправиха Сириус и Бичкиите. До голяма степен съвсем очаквано тимът на Сириус се справи срещу своя опонент и показа традиционно добър и резултатен футбол. През първото полувреме обаче нещата не изглеждаха розови за символичните домакини, след като отборът на Бичкиите отказа да се даде без съпротива и успя да се опре сериозно на своя противник. Постепенно обаче разликата във възможностите на двете страни си каза думата и отборът на Сириус започна лека полека да натрупва аванс, а в последствие записа първите си три точки в надпреварата. Краен резултат - 7:3. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Вторият сблъсък бе и дербито на деня, в което шпаги преплетоха трикратният шампион Мургаш Врачеш и един от амбицираните за добро представяне тим на Отряд Армейци. Срещата предложи динамичен и атрактивен футбол, а първите минути бяха доста оспорвани и ожесточени. В крайна сметка символичните домакини, които излязоха с изцяло нова екипировка, първи разпечатаха вратата на своя опонент. В последствие духа на "армейците" започна да пада и така шампионите от Мургаш успяха да си подсигурят победата без особени затруднения. Краен резултат - 6:1. Статистика от срещата можете да намерите тук.

В третата среща и последна за кръга се срещнаха Никсметал Груп и Сименс. Съвсем резонно двубоят премина под диктовката на вицешампионите, които въпреки че очевидно леко подцениха своя съперник, успяха да се поздравят с победата заслужено, демонстрирайкдоста резултатно представяне. Краен резултат - 11:3. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Програма, класиране и голмайстори можете да откриете тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (3)

  • Отговори (5) (1)
    1. добавен от: Анонимен 10 Ноември, 23:36

    6 отбора явно им и идва акъла на хората

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Ноември, 13:48

    Няма ли да качите снимките

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 12 Ноември, 18:22

    Абе вие за какво снимате като не качвате снимките.то затова и няма отбори в лигата слаба организация,слабо медиино отразяване.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete