Петък, 29 Март 2024, 09:15

Резултати след срещите от пети кръг на "Ботевград рита"

20 Декември 2020, 19:24
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1330 3


Днес (20 декември) се изиграха двубоите от 5-и кръг на минифутболната лига "Ботевград рита". Точно както очаквахме, поредният вълнуващ кръг оправда високото доверие и не разочарова, като станахме свидетели на много интересни сблъсъци.

Първи един срещу друг се изправиха Сириус и Йънг Бойс. В този мач нямаше никакви изненади и съвсем логично отборът на Сириус премина през противника си без напрежение, спечелвайки пълния комплект от точки. "Жълто-сините" не срещнаха проблеми със съпротивата на Йънг Бойс и след разгромна победа, продължават да крачат уверено напред. В играч на мача с хеттрик и асистенция се превърна младият талант Йордан Дамянов. Краен резултат - 10:2.

Интересното от кръга обаче тепърва предстоеше. Един от най-вълнуващите мачове бе този между Грамаде Скравена и Last Hope. Точно както предварително предполагахме, двубоят бе много оспорван и изпълнен със страхотен заряд. Двата тима излязоха крайно мотивирани да спечелят и това допринесе значително за качеството на играта. Началото бе по-добро за Грамаде, които поведоха в резултата, а през втората част дори удвоиха аванса си.  Малко по малко символичните домакини вървяха към това да запишат трета победа в лигата, но плановете им бяха провалени от вдъхновения тим на Last Hope. С късен финален щурм, младите играчи на Last Hope се добраха до магически пълен обрат и с много борбеност и хъс записаха поредното си вдъхновяващо представяне и нови три точки. Краен резултат - 2:3. В играч на мача се превърна Веселин Русинов, който допринесе за успеха с гол и асистенция. 

В друг епичен сблъсък се изправиха Кибекс и Наборите. Категорично това бе най-интересният двубой от кръга, а косите на зрителите бяха изправени след неговия край. Двата тима впечатлиха с чудесно, френетично темпо на игра и много висок заряд, който присъстваше през цялата среща. И двата отбора имаха своите възможности и моменти в мача, но крайният резултат оправдава видяното и в крайна сметка изглеждаше най-справедливо. Двубоят стартира много по-добре за младия тим на Наборите, който играеше много силно и уверено и поведе с 2 гола. До края на полувремето обаче тимът на Кибекс си стъпи на краката и някакси успя да изравни. След почивката, след много оспорвани минути, към края на мача младият тим на Наборите отново поведе. Изглеждаше, че символичните гости са си свършили работата, когато пристигна нов шок за тях. Тимът на Кибекс отново стигна ддо пълен обрат, а до края не оставаха повече от 3 минути. Все пак отборът на Наборите не се предаде и се добра до равенството, макар че заслужаваше победата. Впрочем и двата тима еднакво заслужаваха да спечелят, с оглед представянето им на терена и пламенния мач, който сътвориха. Краен резултат - 4:4. За играч на мача бе избран Роберто Петров, който вкара два гола и подаде за един. 

В предпоследната среща за деня един срещу друг се изправиха Казино Роял и After Party. Отново високи предпоставки за зрелищен сблъсък, които обаче не бяха реализирани и на игрището. Тимът на After Party бе безпощаден и категорично заяви чудесната форма, в която се намира. "Сините" се представиха на високо ниво и не оставиха почти никакви шансове на своя съперник. През цялата среща символичните гости контролираха събитията на терена, като си позволиха инкасиране на гол чак в края. Следователно трите точки отидоха в техния лагер напълно заслужено. Краен резултат - 1:5. За играч на мача бе избран Цветелин Цаковски, който блесна с гол и две асистенции. 

Кръгът бе закрит от отборите на Мартен и приятели и Сименс. Въпреки, че се очакваше завързано дерби, това не се случи. Вместо това, тимът на Сименс взе своето в един непретенциозен мач, в който все пак по-добрият отбор спечели. Символичните гости стояха по-добре на терена и не оставиха съмнения кой е по-класният отбор и кой заслужава трите точки. Краен резултат - 1:4. В играч на мача се превърна Мартин Марков с два гола и асистенция. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2020/21 , Ботевград рита 2020/21

Коментари (3)

  • Отговори (0) (3)
    1. добавен от: Анонимен 21 Декември, 17:48

    Вчера имаше голям купон на изкуственото главните лица бяха от афтър парти теминатора.златан.денислав.лалето.и още няколко си покраи тях.Пияници

  • Отговори (4) (1)
    2. добавен от: Анонимен 21 Декември, 18:34

    Лига без конкурент за първото място , Афтър парти печели мачовете на ходом

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 21 Декември, 18:34

    Много си наблюдателен _!_

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete