Четвъртък, 28 Март 2024, 11:46

Резултати след срещите от седми кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

12 Януари 2020, 20:37
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1621 2


През този уикенд (11 и 12 януари) се изиграха двубоите, част от 7 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20.

В най-интересния и ключов сблъсък на кръга се срещнаха Никсметал Груп и Отряд Армейци. Срещата бе изместена с ден по-рано, тъй като "зелените" взеха участие в благотворителен турнир. Двата тима се срещнаха в свиреп сблъсък на 11 януари, а очакванията бяха оправдани. Изненадващо или не отборът на Отряд Армейци сътвори изненадата на кръга и се "вдигна като феникс от пепелта", за да нанесе първото поражение на своя съперник. "Червените" поведоха категорично в резултата, а червен картон за един от ключовите играчи на Никсметал Груп Ангел Бадев само подписа тежката присъда за целия отбор. В крайна сметка укриленото представяне на Отряд Армейци заслужено ги дари с победа, която ще бъде с ключово значение за първото място. Краен резултат - 2:4. Статистика от срещата може да откриете тук.

Вторият двубой срещна Мургаш Врачеш и Балкан Юноши. Разликата в класите на двата тима бе видима и това ясно пролича и на терена. Отборът на Мургаш излезе концентриран на сто процента и успя да грабне победата, която го изстреля до първото място след изиграването на кръга. Трикратните шампиони не дадоха повод за оптимизъм на все още "зеления" си съперник и успяха да вземат своето без затруднения. Краен резултат - 7:1. Статистика от срещата може да откриете тук.

Кръгът бе закрит от среща между Сириус и Сименс. Тимът на Сириус продължи доброто си представяне и успя да грабне победата. Въпреки че отборът на Сименс не се даде лесно през значителна част от двубоя, в заключителните минути с наближаването на края символичните гости рухнаха и отстъпиха инициативата на своя съперник. В следствие на това отборът на Сириус продължи хода си и записа нова ценна победа, която държи топло около призовите места. След края на кръга Сириус е с еднакъв точков актив с втория Никсметал Груп и само на две от лидера Мургаш. Краен резултат - 6:2. Статистика от срещата може да откриете тук. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete