Четвъртък, 25 Април 2024, 03:56

Резултати след срещите от седми кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

7 Април 2019, 19:59
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1746 12


Тази неделя (7 април) се изиграха двубоите от 7 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Този път надпреварата не успя да ни предложи от своя специалитет, а именно зрелищни сблъсъци. Все пак битката за призовите места продължава и в оставащите няколко кръга до края това ще бъде фокуса на нашия поглед върху тазгодишното издание на АФЛ Ботевград.

В първия плануван двубой за деня трябваше да се срещнат Йънг Бойс и Мургаш Врачеш. "Червено-черните" обаче не се явиха и победата бе служебно присъдена за тима на Мургаш Врачеш. Краен резултат - 0:3.

Началото на кръга дадоха Сименс и Отряд Армейци. Срещата премина без изненади. "Червените" излязоха на терена съсредоточени и концентрирани, без да подценяват опонента си. Символичните гости наложиха ранно превъзходство, натрупаха аванс, който задържаха и в последствие се поздравиха заслужено с победата. Краен резултат - 3:11. Статистика от срещата можете да намерите тук.

Най-интересният спор за деня бе представен от Микроак и Сенсата. "Фирменото дерби" успя да се отличи на фона на останалите срещи за деня, но общо взето също не бе чак толкова вълнуващ. Тимът на Микроак очаквано се хвърли здраво и нахъсано в мача, а това оказа голямо влияние. Двубоят бе контролиран през по-голямата част от символичните домакини. Пробуждането за Сенсата дойде към края, но то не бе достатъчно да спре устрема на Микроак, който спечели важни три точки и продължава битката за 3-ото място. Краен резултат - 7:5.  Статистика от срещата можете да намерите тук. 

Двубоят между Сириус и Черното лале също не се състоя. "Лалетата" за пореден път не събраха минимален брой състезатели и победата отиде служебно за тима на Сириус. Краен резултат - 3:0. 

Кръгът бе закрит от протоколен мач между Грамаде Скравена и Козаро. Съвсем резонно тимът на Козаро постигна безпроблемен успех, чрез който се установи на 3-то място и увеличи стабилно головата си разлика. Головата машина на тима Радослав Зарев пък направи важна крачка към спечелване на голмайсторския приз накрая на сезона, след като отбеляза цели 29 гола днес. Краен резултат - 1:32. Статистика от срещата можете да намерите тук. 

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (12)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Април, 21:04

    Това 1:32 нормален резултат ли е?

  • Отговори (11) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Април, 21:45

    Опорочихте цялата лига със тия комплексарски работи, голмайстор се става със 50 гола срещу Грамаде, за да се снимате във фейсбука, пълна комплексарщина, звъни се цяла седмица на момчетата от Грамаде от едната страна да ходят да играят, от другата да не ходят, пълно е с не доказани герои. Най - добре тая година не давайте индивидуални призове, защото ще бъдат не заслужен, който и да ги спечели, просто всичко се превърна в един фарс

  • Отговори (6) (9)
    3. добавен от: Анонимен 7 Април, 21:53

    Зарев що не вкара на Мургаш 29 гола ??!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Ха ха ха 7 Април, 21:57

    Ха ха ха ха

  • Отговори (9) (2)
    5. добавен от: Анонимен 7 Април, 22:10

    Какво ти е виновен Зарев че има такива противници. Да спре да играе или да я ритне отвън ли??!! Може би трябва да дадът награда на комплексираните драскачи тук които цял живот нищо не са постигнали. Цял живот ще си пишат коментари и ще лъскат бастуна сами пред компютъра!

  • Отговори (5) (7)
    6. добавен от: Анонимен 7 Април, 22:32

    Най-комплексиран отбор - Козлета!

  • Отговори (7) (0)
    7. добавен от: Анонимен 7 Април, 23:09

    Кой колкото си може! Престанете с тъпите коментари безсмислено е !!!

    Тони Каменов

  • 8.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (1) (6)
    9. добавен от: Анонимен 8 Април, 05:17

    Козлетата надминаха Мургаш по времето на Барни.

  • Отговори (4) (0)
    10. добавен от: Анонимен 8 Април, 09:50

    погледнете и другите мачове на грамаде и тогава коментирайте,че и другите отбори им вкарват много голове.момчетата са на 14-15 години и играят колкото си могат и това е смисъла на тази лига.козаро ако са искали ще вкарат на сименс много голове но първия мач мача завърши 6-1 затова гледайте реално на нещата.и стига сте критикували лигата за всичко те ли са виновни,че отборите не идват да играят или някой не може да се събере.проблема е в отборите,че всеки гледа да се доказва и се създава излишно напрежение,вярно че има съдийски грешки но те са от съдийте не от лигата,затова бъдете по положително настроени и играйте за удоволствие и се уважавайте,че всички след това сме на работа.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete